Inredningsspan på Gotland - Berså butik & café
Här på ön finns det fullt av pärlor att besöka och som inredare letar jag alltid efter fina darlingar till butiker och mysiga platser som har något över det vanliga! 

Denna gång styrde vi söder ut från Visby mot Tofta och ut på den gotländska landsbygden till mysiga Berså butik & café

Denna pärla drivs av Maria som sedan 2011 haft denna butik i den gamla baptistkapellet från 1894! I den ljusa kapellsalen finner man bland annat vackert marockanskt porslin och kakel, mjuka tvålar, doftande ljus, regnstövlar blommor och fina kuddar! Här är varje produkt ömsint utvalt och retaildesignen fint genomtänkt! Några av varumärkena man kan finna här är ;Ylva Skarp, Pipol’s bazaar, Sägen, Lite kalabalik, L:a Bruket, Mrs Humble och Tine K Home. 

Intill butikens del finns ett mysigt café och här kan man fika och äta godaste hembakat, antingen sitter man inne i den mysig miljö intill butiken eller på vår och sommaren ute i Bersån! 


Ett stort plus är att denna pärla även har öppet höst och vinter! Så året runt kan man shoppa fin inredning på ön! Några ljus fick följa med hem i kassen och en heldel foton på denna pärla! Värt ett besök om ni är på öjn ! Med sol Åsa Foton killinyourdarlings - Åsa Gramén 
Kommentarer
Postat av: Johanna

Hej Åsa :)

Jag har följt din blogg ett bra tag nu och har verkligen blivit helt förälskad i sättet du får detaljer i hemmet att sticka ut och får fram det vackra i alla sorters ting. Mitt företag har precis lanserat vår senaste eleganta designprodukt i svarta, vita och guld-detaljer.

Eftersom du bloggar om vackra saker, och har en cool stil som passar vårt varumärke, får du gärna välja ut en färg och modell du gillar.

Maila mig på johanna@sudio.se om det hade varit intressant så kan jag berätta mer och skicka bild på våra produkter!

Ha en bra dag! :D

Johanna

Svar: Mailar dig direkt
Åsa None

2015-04-08 @ 16:30:29
URL: http://www.sudio.se

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback