Tävla och Vinn rara Babypåslakan i bomullsjersey från SKRÅ Design


 
Ni som följer KYD bloggen vet att jag har en stor passion för att fixa till fina mysiga oaser och speciellt i sovrum! Att även de små ska få rum att trivas i är viktigt! Så det känns extra kul att denna vecka få samarbeta och köra igång en Tävling med finaste Skrå Design! 
 
Skrå Design är ett nytt varumärke som erbjuder svensktillverkade babypåslakan i 100 % ekologisk bomullsjersey. Skrå Design lanserades den 1-februari 2014 men startades november 2013 och drivs av Jenny Johansson. 
 
Drömmen om att skapa något eget hade funnits där länge. Men det var först när hon själv blev förälder som idén blommade ut. Under tiden Jenny var mammaledig med sin son tilltog hennes intresse för ekologiska och närproducerade produkter. Många känner säkert igen sig i den situationen när man har fått ett nytt liv att vårda ömt. Då ett barn sover väldigt stor del av dygnet känns det därför extra viktigt att kunna bädda ner sin baby i det bästa möjliga val av sängkläder.
 
Jenny är utbildad produktionstekniker inom beklädnadsbranschen och har flera års erfarenhet av produktionsplanering och inköp från olika nationella modeföretag. Idén kom att bli till verklighet i samband med en flytt familjen gjorde från storstaden till släkten i Lund.
 
Samtliga produkter är tillverkade i Sverige för att värna om miljön och garantera kunden en rättvist framtagen produkt. Kvalité och miljö är två grundpelare och präglar hela processen. Skrå Design är inte bara snäll mot miljön utan vill även sina medmänniskor gott. Därför skänker de alltid 5kr per såld produkt till välgörande ändamål. Just nu går pengarna oavkortat till Barnfonden
 
Så bädda ner era små stjärnor i mjuka påslakan så kommer de sova sött och gosigt hela natten! Tävla och Vinn mysiga gråa YKO påslakansett och inred barnrummet eller ge bort i present till någon liten! För söta drömmar kommer de garanterat få i dessa lakan! 
 
För att Tävla behöver ni endast kommentera i kommentarsfältet varför just ni ska vinna! Ni har fram till måndagen den 19 Maj på er! Lycka till!
 
1) Varför vill just du vinna fina bäddsettet från Skrå Design? Hur och vem vill du inreda en söt oas till? 
 
Vinstvärde 690 kr 
 
Med Sol Åsa 
 

Foton av Mathias Söderlund och lånat av Skrå Design 

Tack till er alla fina som varit med och tävlat och som tagit er tid att skriva. Fanns många fina motiveringar och var jätte svårt att utse vinnare! Tävlingen är nu avslutad. KYD har tillsammans med  Jenny dragit en vinstlott !


Stort Grattis till Ida till vinsten av bäddsettet från Skrå Design! 

Jag kontaktar dig under kvällen !

Stort GRATTIS! 
Kommentarer
Postat av: Josefine & Christer Wredemark

Vi väntar vår andra knodd i mitten på Juli och det skulle kännas underbart att få välkomna honom/henne hem med en spjälsäng nybäddad med ett mysigt påslakansett från skrå design. (det vore mysigt att få bädda i något annat än tex ikea's). och samtidigt är vi rädda om miljön. :)

mvh josefine, christer & Arwin wredemark :)

Svar: 👏👍😃
Åsa None

2014-05-12 @ 17:49:01
URL: http://youremypoem.blogg.se
Postat av: Elli

Jag skulle vilja vinna detta härligt fina bäddsätt för att få lyxa till det lite extra i sonens spjälsäng. Han är min lilla prins och förtjänat det allra bästa, å vad kam vara bättre än detta mysiga och ljuvliga sätt?

mvh Ellinor & Wiggo

Svar: 👍👏
Åsa None

2014-05-12 @ 18:07:30
URL: http://fotograftretton.blogg.se
Postat av: Sara petrini

Hej!
Vi vill bädda ned vår dotter Iris i det fina bäddsettet från Skrå Design som skulle passa perfekt i vår dotters säng. Iris är 7 mån och vår fina skatt som var efterlängtad!
Att försöka miljö- och kvalitetstänka i den mån det går kring allt vi ger henne känns självklart. Barnen är ju vår framtid, så varför inte jobba för att de ska få växa upp och leva i värld som inte totalt har havererat av miljögifter och föroreningar.
Dessutom vill vi självklart stödja barnfonden! /Sara, Björn och Iris

Svar: 👍👏
Åsa None

2014-05-12 @ 19:18:38
Postat av: Ida

Min lilltjej Ditte vill få
mjuka lakan från Skrå
Grå som hennes favoritgosekanin
det skulle bli en hörna så fin
Att dessa lakan är snälla mot miljön
gör nog sömnen ännu mera skön
Håller en tumme att vinsten blir vår
skulle nog ta mig tusan då fälla en tår

Svar: 👍👏
Åsa None

2014-05-12 @ 19:49:50
URL: http://shopblogg.webblogg.se
Postat av: malin

Renovering av ett babyrum står näst på tur för i juli kommer våran efterlängtade skatt 😊 hur vore de då att få bädda ner sin prins i de allra bästa o skämma bort honom lite extra så han känner sig Välkommen 😊

Kramar malin

Svar: 👍👏
Åsa None

2014-05-12 @ 21:24:58
Postat av: Jenny Sjöberg

Vilken toppenvinst som jag hoppas massor på! Vi har bebis på gång och spjälsängen står ihopskruvad men ännu obäddad.
Det vore toppen om vårt efterlängtade pyre skulle få sova i detta gosiga och snälla bäddset! Storebror har aldrig varit någon hejare på att sova - kanske för att han inte fick ett sådant här lyxigt påslakan...
Dessutom skulle denna finfina vinst göra den lååånga väntan på bebisleverans lite lättare. ♥

Svar: 👏👍
Åsa None

2014-05-14 @ 16:56:09
URL: http://jennyjon.bloggplatsen.se/
Postat av: Josefin

Åh! Önskar att jag kunde få gosa ner mig precis som sir-väs gör i sin vagga men jag hoppas på att få vinna detta underbara påslakanset till lillebror nummer tre. Med två storebröder blir det mkt som går i arv men skulle få vara lyxigt att mini får något mjukt och lyxigt alldeles själv! #hållertummarna

Svar: 👍👏
Åsa None

2014-05-14 @ 22:01:37
Postat av: Wenche

Skrå Design designar och tillverkar sina produkter på ett sätt som alla företag borde göra. Lokalt och miljömedvetet samtidigt som de tänker på att producera ekologiskt utan gifter till våra barn. Det är produkter som dessa som jag vill ge mitt barn. Han dyker upp i augusti och vi gör allt vi kan för att han ska få en så bra start som möjligt.

Svar: 👏👍
Åsa None

2014-05-14 @ 22:15:57
Postat av: Angelica

Ekologiska produkter känns som det enda rätta att ge till sina barn. Minstingen som snart blir storebror ska få ett nytt eget rum här hemma och det skulle verkligen passa fint med detta underbara påslakanset.

Svar: 👍👏
Åsa None

2014-05-15 @ 12:33:42
Postat av: martina augustsson

Vill bädda ner det finaste jag har i det mjukaste som finns!

Svar: 👍👍👏
Åsa None

2014-05-16 @ 10:36:47
Postat av: Mia

Underbar fin design och underbar fin affärsidé! Detta skulle jag såklart vilja bädda ner vår underbara lilla tjej i!

Svar: 👏👍
Åsa None

2014-05-19 @ 00:32:12
Postat av: Ida

Åh! Hurra vad kul!! Gud vad glad jag blev nu! TACK!!!!

Svar: 🎁🎉🎈
Åsa None

2014-05-19 @ 20:54:30

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback