Tävla & Vinn fjäderlätt lampa i samarbete med BrightDesign.seKYD är väldigt glad att denna vecka ingå ett samarbete och "belysa" webbutiken BrightDesign.se!
 
BrightDesign.se erbjuder ett sortiment med fokus på design och kvalitet. De arbetar kontinuerligt med att förnya och utöka deras sortiment genom att följa marknadens trender och kundernas önskan om uppdatering om det nyaste nytt. Deras ambition är att ha nöjda och återkommande kunder som vill belysa sina hem på finaste sätt! Ta gärna en titt på deras snygga sida och inspirerande sortiment HÄR!
 
Ihop med dem drar Killingyourdarlings igång en Tävling och i vinstpotten ligger den fantastiska VITA Eos Vit - en 
pendellampa tillverkad av gåsfjädrar med tillhörande kabelsladd (välj själv vit eller svart). Tillverkad av danska VITA Living.
 
Design likt detta får KYDs designhjärta att jubla! Allt du behöver göra för att delta är att skriva ett fin motivering varför just du vill vinna i kommentarsfältet. Du har en vecka på dig. Lycka till! 
 
Vinstvärdet för VITA Eos vit (45 cm diameter) med tillhörande vitt (eller svart) kabelset - 990 kr.
 
 
- Skriv en motivering varför just du skulle vilja vinna VITA Eos Vit och vart i hemmet skulle du vilja hänga upp den. Berätta och motivera.
 
Med solskensVärme Åsa

Tack alla finingar som varit med och tävlat. Hade så svårt att avgöra vinnaren då alla kom med så fina motiveringar men efter lite prat ihop med BrightDesign så föll vinstlotten till Karin Boo Wiklander! 


STORT STORT grattis. Jag sänder ett mail till dig under dagen ang din adress. Massa sol till er alla som deltagit och håll utkik efter nya tävlingar inom kort! 


Kommentarer
Postat av: Ellinor Dahlin

Ååh denna härliga skapelse är ju som hämtad ur en fluffig dröm. Denna skulle jag vilja vinna mest för den charmiga romantiska känslan som ligger över dess fluffiga och mjuka former. Den skulle nog ge vårt mörka sovrum en fantastisk lyster och ny känsla. Så är självklart med och tävlar om denna vackra skapelse! :)

Svar: 👍👏
Åsa None

2014-05-21 @ 19:05:24
URL: http://fotograftretton.blogg.se/
Postat av: Vanessa

Åh wow den där lampan har jag gått och velat ha alldeles för länge, men plånboken tillåter det inte. Har sedan sex år tillbaka ett långdistansförhållande med mitt livs kärlek och de pengar som tjänas in går till gemensamma sparkontot för framtida hus och bröllop och denna lampa skulle vara fantastisk i vårt framtida sovrum! Stor kram!

/Vanessa

Svar: 👏👍
Åsa None

2014-05-21 @ 19:16:15
Postat av: Josefine Christer och Arwin

Vi har precis bytt rum med vår son och han fick våran gamla sovrumslampa, nu är vi alltså på jakt efter en ny till vårt sovrum. Den förra hade jag skapat själv. Men den här gången skulle jag vilja ha något annat, men vitt. Vi väntar bebis nr två och vad kan vara mer passande än ett fluffigt moln att ligga och titta på ifrån spjälsängen? (Bebis sover inne hos oss). Den är verkligen himmelskt fin och den skulle höra sig så bra i vårt sovrum i gamla läderfabriken!

Mvh Josefine, Christer och Arwin.

Svar: 👍👏💡👍👏
Åsa None

2014-05-22 @ 19:01:45
URL: http://youremypoem.blogg.se
Postat av: Caroline

Denna lampan är ju inget annat än underbar! Jag har letat efter lampa till både vardagsrummet och sovrummet såå länge, men ännu inte funnit de perfekta. Såg lampan och tävlingen på ditt Instagram å denna skulle passa perfekt i något av dessa rummen så det skulle nästan bli svårt att välja! Skulle bli lyckligast i Sverige om jag vann!

Svar: 👍👏💡👍👏
Åsa None

2014-05-22 @ 19:01:46
Postat av: Caroline

Denna lampan är ju inget annat än underbar! Jag har letat efter lampa till både vardagsrummet och sovrummet såå länge, men ännu inte funnit de perfekta. Såg lampan och tävlingen på ditt Instagram å denna skulle passa perfekt i något av dessa rummen så det skulle nästan bli svårt att välja! Skulle bli lyckligast i Sverige om jag vann!

Svar: 👏👍💡👍👏
Åsa None

2014-05-22 @ 19:02:41
Postat av: Nina

En sådan lampa skulle vara pricken över i:et på mitt hemmakontor. Lite som en dröm. Perfekt för fantasin när man skriver på boken om kvällarna! /Nina

Svar: 👍👏💡👍👏
Åsa None

2014-05-22 @ 19:10:14
Postat av: Liw / gravid

Åh! Jag vill vinna (och förtjänar den) eftersom jag har trånat efter den ett bra tag, men alltid något viktigare som gått före. Nu sitter jag här deltidssjukskriven pga foglossning och då blir det ju ännu mindre pengar över till sånt här "Lyx". En vinst hade verkligen piggat upp min jobbiga vardag just nu.

håller tummarna!

Svar: 👏👍💡👍👏
Åsa None

2014-05-22 @ 19:13:40
URL: http://finalyan.se
Postat av: Plinn

Ooo jisses, denna skönhet skulle hänga i mitt "nya" vardagsrum som ett moln av vitt fluffig kärlek 😍
Varför just jag skulle vinna denna? För hos mig blir den älskad mer en hos nååågon annan ☺️☺️

Svar: 👍👏💡👍👏
Åsa None

2014-05-22 @ 19:22:53
Postat av: Tora

Detta vackra molniga fluff hade gjort sej helt underbart i vårt sovrum! Då får ja bort det sista av sambons ungkarlsdetalj!
Puss å kräm

Svar: 👍👏💡👏👍
Åsa None

2014-05-22 @ 19:43:48
Postat av: Veronica Amalie Rønning

Ååå, den er så utrolig fiiin!
Har i lang lang tid vært øverst på ønskelisten, men lommeboken har dessverre ikke strekt til.

Jeg ønsker meg den lampen så inderlig myye, og da ser jeg den for meg enten over et spisebord eller ved sofa gruppen, kanskje tilogmed på soverommet. åå - wish wish wish!!

Svar: 💡👏👍💡
Åsa None

2014-05-22 @ 22:45:15
Postat av: pernilla

Att få komplettera fluffiga täcken och kuddar med den här lampan i sovrummet hade blivit lite av pricken över i:et ..

/ Pernilla

Svar: 👏👍💡
Åsa None

2014-05-22 @ 22:57:01
URL: http://www.piazzan.blogspot.com
Postat av: Karin - House No.31

Åh, jag har gillat Eos ända sedan första gången jag såg den! Dess skira fjädrar ger ett mjukt intryck till rummet och det är precis den känslan jag vill ha i min dotters rum där den skulle få hänga. Hoppas, hoppas och håller tummen för lite tur :-) Kram Karin

Svar: 👏👍💡👍👏
Åsa None

2014-05-22 @ 23:12:38
URL: http://myliving.se/blogg/houseno31
Postat av: Linda

Efter snart ett års renovering har lamporna och all annan inredning verkligen blivit bortprioriterade, tur att nakna glödlampor är i ropet! Men att ha små sladdstumpar med kala och kalla glödlampor ger inte samma ombonade och fluffiga myshetsfaktor som denna puffiga & mulliga armatur. Ett litet moln av fjädrar som svävar in i mitt hem vore bomull för renoveringströtta mig. Något att vila ögonen på. Fjäderkärlek.

Svar: 👍👏💡👍👏
Åsa None

2014-05-23 @ 06:03:15
Postat av: Charlotta

Vilken vacker lampa, som en underbar vit blomma! Jag skulle hänga den i vårt sovrum som jag ska göra om men inte vet riktigt hur än. Men har jag denna kan jag ha den som mall i min moodboard.

Svar: 👏👍💡👍👏
Åsa None

2014-05-23 @ 06:34:34
URL: http://allabeckarsma.blogspot.com
Postat av: Karin Bengtsson

Jag skulle vilja vinna den här snygga lampan frås Eos. Om jag vann skulle den få hänga i vardagsrummet. Där behövs det verkligen en lampa. Vi har väntat i tio år på en lampa dit, så det kanske är dags nu;-)

Svar: 👏👍💡👍👏
Åsa None

2014-05-23 @ 07:33:14
Postat av: Felicia

Hej! Den här lampan är min lillasysters högsta önskan till hennes rum. Men 14 som hon är har hon inte råd. Det skulle vara fantastiskt att få ge denna till henne. Och jag som storasyster som jobbar som inredare är överlycklig att även hon ser ut att ha ett bra öga för design :)

Svar: 👏👍
Åsa None

2014-05-23 @ 08:28:24
Postat av: Ellinor

Med ny bostad nära förestående vill jag självklart förgylla (bokstavligen) varje rum med gamla favoriter och nya kärlekar (även det i dubbelbemärkelse). Denna lampa hade varit så fin i det ljusa och stilla sovrummet.
Kram

Svar: 👏👍💡
Åsa None

2014-05-23 @ 10:20:40
Postat av: Jeanette

Åh vilken fin lampa:)

Vi kommer nu i sommar att ändra på barnens rum. Just nu delar dem rum, men vi ska fixa till vinden som är inredd så att sonen kan få flytta dit istället.

Den här lampan skulle bli perfekt att hänga upp i rummet som dottern sen ska få ha för sig själv. Hon gillar rosa och vill ha ett rosa flickrum, så den här mjuka och fina lampan skulle bli perfekt att bryta av med och jag vet att hon skulle älska den:)

Svar: 👏👍💡
Åsa None

2014-05-23 @ 10:33:12
URL: http://jiaslife.blogg.se
Postat av: Elisabeth

Mitt hem är mycket inspirerat av naturen, med både mörkbetsade och ljusare träslag, och med en ganska grov finish. Jag kan ibland tycka att det kan kännas lite väl hårt och maskulint. Men med denna fjäderlätta ögonsten skulle mitt sovrum förvandlas till ett varmt och ombonat rum, och ge mig mycket glädje och harmoniskt lugn.

Svar: 👍👏💡
Åsa None

2014-05-23 @ 10:48:41
Postat av: Emma Lundin

Älskar denna lampa! Har varit en lamptokig människa sedan jag var liten men studentekonomin tillåter inte sådana inköp längre. Ska flytta ihop med min pojkvän i höst och denna vita dröm skulle passa så bra i vårt sovrum och ge det hela en lyxig känsla =)

Svar: 👍👏
Åsa None

2014-05-23 @ 11:06:19
Postat av: Jannelainen6450

Min allra bästa vän köpte en ny lägenhet ett par år sedan efter hennes gamla brann ner. Jag hjälpte henne inreda den nya lyan men fortfarande är det nånting som saknas. Pricken över i:et.
Vi byggde en soffa av lastpallar med sittdynor klädda i Mauros blommiga tyger i glada färger, m

Svar: 👏👍
Åsa None

2014-05-23 @ 11:41:38
Postat av: Jannelainen6450

Min allra bästa vän köpte en ny lägenhet ett par år sedan efter hennes gamla brann ner. Jag hjälpte henne inreda den nya lyan men fortfarande är det nånting som saknas. Pricken över i:et.
Vi byggde en soffa av lastpallar med sittdynor klädda i Mauros blommiga tyger i glada färger, målade om stolar och bord. Väggen bakom soffan målades gul och den fungerar som en fantastisk bakgrund. Som sagt , pricken över i:et saknas fortfarande och den här lampan är vad som behövs. En fluffig dröm som sticker ut med sin mjuka tillvaro.

Svar: 👏👍💡
Åsa None

2014-05-23 @ 11:45:23
Postat av: Caroline

Vårt sovrum ligger på övervåningen och barnen 8 och 4 år, sover på undervåningen men vill så klart inte sova där själva utan oss(mamma och pappa). Vi har alla sovit på nedervåningen i alla år och vårt sovrum på övervåningen stått tomt och halvfärdigt under hela tiden. Vi hann aldrig flytta upp efter renovering av tak, väggar och golv så piffet är kvar.

NU känner jag att min man och jag måste få tillbaka vårt sovrum. Inte vakna i barnrum bland lego och tusen dockor och vagnar(mormor köper alldeles för mycket saker)
Utan få fint och vuxet! Sen kommer barnen antagligen inte sova själva (inte en chans) men då får de komma till oss!

Har haft denna lampa i bakhuvudet hela tiden och den skulle bli så fin tillsammans med det som jag tänkt göra för att få sovrummet klart och vuxet.

Ha en bra kväll!
2014-05-23 @ 22:21:30
Postat av: Mimmie

Åh vad kul! Den är ju så fin den där lampan ❤️ Jag skulle gärna vilja vinna den och ha i mitt och mannens sovrum, nu när vi precis köpt hus och börjat renovera är vårt sovrum det sista vi prioriterar så det skulle få sig ett uppsving av en fin lampa där det nu bara hänger en glödlampa 😂 kram

Svar: 👏👍
Åsa None

2014-05-25 @ 10:43:09
Postat av: Frida

Tonårsdotter som min dotter är så är hon även nu väldigt kräsen med vad som ska vara i hennes rum och lampa har hon ännu ingen.

När hon fick syn på denna sa hon direkt; Den var coooool!! Så nu chansar jag och håller tummar och tår och hoppas på att jag denna vinsten får :)

Svar: 👏👍
Åsa None

2014-05-26 @ 11:47:21
Postat av: Linda

Men wow vilket pris.... Som en dröm.... Som ett vitt fluffigt lysande moln..... I LIKE IT!!!

OM jag har turen att vinna skulle jag vilja ha lampan i sovrummet. Tänk att få somna under ett vitt litet "moln" varje natt..... Mysigt! Skulle vara sagolikt! Tur att det inte är ett regnmoln ;) Haha!

Å tänk vilken teaserboll i taket för min katt, Hihihi!!

Så snälla Eros kom hem till mig så ska jag ligga och drömma under dig!!!

Kram i massor

Svar: 👍👏
Åsa None

2014-05-26 @ 19:46:42
Postat av: Sonja Karlsson

Hej! Vi har precis fått vårat sovrum målat som var väldigt välbehövligt och nu är vi på jakt efter en lampa till detta fagra rum som det bekommit, å denna lampa skulle ju passa himmelskt det skulle vara som en dröm i paradiset att få vinna denna vackra lampa. Vi hoppas på det! Kram.

Svar: 👏👍
Åsa None

2014-05-27 @ 22:13:16
Postat av: malin

Den här lampan skulle jag vilja vinna för att kunna ge den till min goda vän som till och med börjar gå i tankarna att göra en egen. Då jag vet att hon egentligen vill ha den äkta varan som hon gjort sig förtjänt av genom att vara en av de bästa vännerna jag har idag, vill jag vinna denna för att kunna ge henne allt hon förtjänar och lite till !:)

Svar: 👍👏
Åsa None

2014-05-28 @ 13:45:00
URL: http://joyforhome.blogg.se
Postat av: Anonym

Den här lampan skulle jag vilja vinna för att kunna ge den till min goda vän som till och med börjar gå i tankarna att göra en egen. Då jag vet att hon egentligen vill ha den äkta varan som hon gjort sig förtjänt av genom att vara en av de bästa vännerna jag har idag, vill jag vinna denna för att kunna ge henne allt hon förtjänar och lite till !:)

Svar: 👏👍
Åsa None

2014-05-28 @ 13:45:30
Postat av: Johanna

Åh e på jakt efter en lampa till sovrummet som kan ge den där lilla extra "hotellkänslan" o denna skulle vara perfekt! Vardagslyxkänsla!
Kram Johanna

Svar: 👏👍
Åsa None

2014-05-28 @ 14:51:56
Postat av: camilla

Om jag hade haft turen att vinna denna hade jag hängt det i vår efterlängtade dotters blivande rum. För efterlängtad det är hon verkligen. Så länge vi gick och försökte bli gravida utan någon lycka. Efter ett drygt år gick det äntligen och vi var så lyckliga! Äntligen skulle jag få vara gravid och längta efter vårt barn samtidigt som jag fick uppleva allt det där fluffiga och mysiga och härliga det skulle vara att vara gravid. Men det blev så långt ifrån rosa fluffigt som det kunde bli.. i 30 veckor har jag haft den värsta graviditetsillamåendet man kan tänka sig. Men det var bara att kämpa på på jobbet. I min värld finns det inte att ge upp. Men nu gick det inte längre. Nu är det några få veckor kvar tills lillan kommer till världen och jag hoppas så att jag ska få någon liten uns av ork så jag kan inreda och förbereda för ankomsten, Alla ideer jag har som bara väntar på att få bli verklighet =)

Svar: 👏👍
Åsa None

2014-05-28 @ 15:20:27
Postat av: Sabina

Behövs väl egentligen ingen motivering - vem vill inte vinna den här lampan???
Men nu har jag letat länge nog
Vardagsrummet är mörkt sedan ner jag tog
Den gamla trista vi tröttnat på
Och ärligt talat var den väldigt "då"
Med ljuvliga VITA Eos från BrightDesign
Och formgivning helt divine
Kan jag äntligen bara njuta
Av skönhet och av lycka tjuta

Svar: 💡👏👍
Åsa None

2014-05-28 @ 15:42:15
Postat av: Lena Nordström

En ljuvlig lampa som skulle sitta som pricken över i i vårt sovrum. Tänk att vakna upp på morgonen och se denna fantastiska skapelse! Eller att bara ligga där och titta på den i all evighet .
Skulle bli både rufft och sött på en å samma gång

Svar: 👏👍💡
Åsa None

2014-05-28 @ 16:21:48
Postat av: Daniela

När man har fastnat i en inredningstil som
skriker tidigt 1900-tal, ikea och chabby chic,
vet jag att en VITA skulle lyfta hela hemmet
till en ny fräsch och modern stil.

Svar: 👏👍💡
Åsa None

2014-05-28 @ 17:27:16
URL: http://discoveringtheplanet.com
Postat av: Jennie

Jag är som många andra kär i denna fluffiga lampälskling. Den skulle sitta som en smäck i vårt trapphus som även ett år efter renoveringsslut saknar taklampa. Trappan är gammal och knarrig och vitmålad. Vi har just barnsäkrat den litegranna genom att platsbygga en bokhylla/trappräcke som skydd för fall till nedre plan och med detta färdigt så är verkligen trappan färdig & då förtjänar den en fin, ljus och fluffig lampa som fyller sin plats i det höga taket :). Jag tror den skulle trivas alldeles utmärkt tillsammans med mina gamla pelargoner. Kram Jennie

Svar: 👍👏
Åsa None

2014-05-28 @ 22:42:36
URL: http://skattkistan.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback