Inredning och Design på Ibiza - SLUIZ en designpärla


En oas mellan designlokalerna! 

Lördag på ön och innan det vankades Beach och solning vart det självklart en design och inrednings tripp! För att spana in inspiration, köpa med något hem samt se hur inredningen här på ön har för utbud! Så med lite efterforskning på en inredningsbutik man ej får missa så for KYD iväg till Sluiz i Santa Gerrrudis - en lager lokal /retail med sprudlande färger och allt från inrednings klassiker till kläder och väskor. Affären drivs av holländska paret Hans och Yvonne! Med deras distinkta holländsk stil, har butiken varit en stor succé från första dagen det öppnade dörrarna 2006. Denna underbara plats säljer nästan allt du kan önska, från Marockansk inspirerade porslin till löjligt charmiga mattor, anpassade Ibicenco korgar m, djurlampor, kläder och fina kuddöverdrag!!Även utemöbler är skickligt klassiska klassiker i kombo med det nyaste nytt! Helt klart värt ett besök om ni är på Ibiza!
 
Med sol Åsa  


1) Kolampor och andra djurlampor är en hit här på ön 2) Fina kuddar att inreda inför hösten 2014 3) charmig matta med mormor design intill dagens gula klänning. 4) Väskor att hjärta och ha på axeln i sommar in ibiza style! 
Kommentarer
Postat av: Johanna Andersen | En göteborgska ute i världen!

Tackar och bockar för tipset om denna butiken på Ibiza; vi besöker den vita ön varje år och det är alltid kul att åka och kika på något nytt! Tipsa gärna om fler intressanta butiker om du vet några! :) ha det riktigt gott på playan!
/Johanna

Svar: Åh jag kan maila över några tips om så önskas till er nästa resa! ☀️🌴👍💙
Åsa None

2014-05-07 @ 14:08:24

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback