DEL 2 - PhotoWall: Förarbete - Feather

KYD gör som ni säkert redan läst här på bloggen ett samarbete med Photowall denna vecka! Photowall är ett svenskt företag som brinner för design och kvalitet. Deras fototapeter och canvastavlor är både miljövänliga, brandskyddsklassade enligt svensk standard och bleks inte av solljus. Alla motiv är utvalda med omsorg och trycks efter varje kunds beställning. 
 
Idag släpps en ny Kollektion hos Photowall som är signerad och designad av duktiga Maria Bergström! Kollektionen heter Graphic Inc - http://www.mariabergstrom.com.  Maria jobbar som Frilansdesigner och är specialiserat på mönster och textildesign. Hon tillhör en del av Stockholms baserade designkollektivet Studio Rita. Kika in kollektionen HÄR! 
 
KYD har valt att inreda och styla med tapeten "feather" - då både rosa och fjädrar är något som vi kommer se mycket av i vår ute på marknaden! Att även arbete med detta i ett arbetsrum känns spännande och utmanande! 
 
I sammanband med releasen på så kommer även en tävling här på bloggen tillsammans med Photowall ske! Så håll ögonen öppna! Med sol Åsa 
 
Tapeten Feather av Maria Bergström

Foton av och tillhör killingyourdarlings Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback