KYD för Laura Ashley på Formex - Del 3 Styling och slutresultat


Midsommarnattsdröm ala Laura Ashley

Såhär blev resultatet ute på mässan! Känslan jag ville skapa var en skön Midsommardröm i bäddningen! Att det sobra sommarljuset vi i Skandinavien kom till sin rätt med brittiska blomster mönster som Laura Ashley står för! 
Veckan ute på FORMEX som gästdesigner har varit skoj!  Dagar med att planera, bygga och styla,  fyllda med varma bemötande med nya spännande personer, fina ord som berör rakt in och värmer KYDs hjärta. En erfarenhet rikare och en utmaning jag sent kommer glömma! Jag vill med den varmare solskenskram TACKA de som alltid hejar på/stöttar, ni som hjälp till och Laura Ashley och Zucchi Group!  Är er evigt tacksam! ♡. 


Kika gärna in fina LA här - www.lauraashley.se


Passar även på att tacka er KYD lånat rekvisita av; Mr Perswall, vackrasaker.se, dukatbord.se, Bryggeriets Snickeri och Antik, Enjoy Candles 


Foton; Sophie Bråland - Tusen tack fina energiknippe för att du klickade av så många fina foton! En fantastisk fotograf! Oändligt tacksam! STOR SOLSKENS kram Åsa 


Kommentarer
Postat av: Nilla Tankebubblor

Vad härligt det ser ut! Är ju inte så mycket för rosa och blommigt men oj vad fint det var!

Svar: Åh tack rara, värme i hjärtat 🌸🍃👍
Åsa None

2014-01-20 @ 19:03:02
URL: http://tankebubblor.blogg.se/
Postat av: Ellinor

Har varit dålig på att kika in här på sistone, men har nu läst ikapp och tagit del av alla fina uppdateringar från Formex. Fint och inspirerande som alltid.
Stor kram

Svar: Åh tack rara! Hoppas allt är kanon med dig! 👍👏☀️
Åsa None

2014-01-22 @ 13:11:20
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback