DEL 3 - Decor Maison - "Early Bird" Stylat och inrettEtt nytt rum träder fram! Den ljusa tapeten från Decor Maison bjuder upp till en sober känsla! Jag valde att spinna vidare på just detta och arbeta med ljusa kulörer! Sängbord i vitt, lampor i en romantisk stil, en duvblå sängkappa och accentfärger som baby blått i kuddar! Tapeten är tacksam att arbeta med olika stilar då den både kan ge en romantisk stil, en lugn balanserad stil men även en industriell stil eller varför inte en lantlig karaktär! Färgerna som finns i tapeten som man enkelt kan ta upp i resterande interiör är bland annat; blått, grått, svart, rosa, beiget, guld och silver! 

Early bird temat går igen både som just en tidig morgon i sovrummet bör ges, i tapeten med duvor och på sängbordet med en liten vas som en fågel från House Doctor! Just levande blomster ger även en varm och inbjudande känsla intill sängen! Här inreder jag med Körsbärskvistar, ranunkel blomster och "Sov du lilla videung" kvistar ! Det känn rätt i ett sovrum! De svarta duvorna tas upp i en lutande spegel på golvet, samt en ullmatta från Gotland! Denna fick paret som en bröllopsgåva! En guldram ty dekorera med, några korgar med varma rosa plädar blir även små detaljer som lyfter rummet! Hoppas verkligen familjen blev glada över sitt nya sovrum och ta nu även chansen att själv vinna fin tapet från Eden kollektionen här på bloggen! Med varmaste sol Åsa 

Kontraster i svart till det ljusa och då iaf är sömmerska passar denna fint in i rummet! Inslag av Personlighet i hem är en viktig del i inredning! 

Foton Av killingyourdarlings Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback