KYD trendrapport del 1/3 2015 - kulörta nyanser i nya mötenRosa,lila, grått möter varann fint 2015
Copper orange - rakt in i hjärtat 

Ett nytt år är på ingång och trenderna dyker upp! Som inredare och stylist känns det alltid extra pirrigt och nyfikenheten är STOR på vad komma ska. Vad vinkar vi "Hejdå" till samt vad säger vi "Hej" och välkomnar vi in i hemmen?! Vad kommer dominera på marknaden? Vilka nyheter bör vi anamma och vad väljer vi bort!  Lusten att skapa inspiration ala 2015 till kunders hem och offentliga miljöer känns alltid extra kul! Att kunna bidra till nya tankar kring just interiördesign! 

KYD har läst, tagit del av föreläsningar ang just de trender som spås ligga och vänta på oss bakom dörrtröskeln! Här tänkte jag ge Ett av mina tips och det som jag kommer vilja åta mig att skapa interiörer med under 2015! 

Det är inte alltid så lätt att urskilja en trend från en annan eftersom de ibland hänger samman och flyter ihop. Men å andra sidan, vad gör det egentligen? Syftet med en trend är ju inte att man ska köpa den rakt av, utan det handlar snarare om att plocka ut godbitarna för att sedan skapa något personligt och något som man tilltalas av! Under 2015 år handlar det om att ha ordning och reda med rätt sak på rätt plats.

Det ljusa och fräscha är lite lämnad åt sidan för att inreda med en färgpalett med kulörta nyanser! 

De populära pastellerna letar sig fram även i vår! Gärna som här på fotona tillsammans med grått. Räkna även med ljusa träslag, lampor i stil med origami, mässing och vit marmor. 

- KYD kommer ta tag i trenden att inreda med; lila,rosa, copper orange och ihop med grått, vitt och svart! Varma färg inslag med hårda ytor! Med sol Åsa 

Foton för inspiration lånade via Pinterest Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback