KYDs Storyteller för Solitaire Design nya mindre handfatKYD gjorde i Juli månad ett foto och stylingcase ihop med underbara Solitaire Design och dess unika handfat! Företagets tanke är att det ska vara enkelt att förändra och förnya sitt badrum. Ett mönstrat och designat handfat som går att byta ut ger möjligheten till ett omväxlande och personligt badrum.


Alla deras handfat är formade och drejade för hand, de flesta av deras handfat är också handmålade. Det är för dig som vill skapa en egen unik badrumsmiljö och som uppskattar hantverk. Skillnader kan finnas både i mönster, ytskikt och i lerans färg. Att man i handfaten ser spår efter den mänskliga handen och tillverkningsprocessen gör upplevelsen av det helt unika än större.


Då de sedan innan har erbjudit stora vackra handfat till kunden men efter efterfrågan fått frågor om de finns i mindre storlekar så har de nu till kommande höst lansering av mindre handfat som passar likt i storstadens små badrum! 

Dessa Nyheter Green Arbour petit och Blue Arbour petit kommer inom kort och kostar 6495:- 

KYD byggde upp en storyteller kring dessa fina handfat och här på fotona ser ni Green Arbour i denna historia! Jag ville skapa en berättelse där man visar/ser hur lätt det är ta handfatet under armen med sig hem från Solitaire Design och inreda badrummet med extra unik och vacker design! 

Om ni har frågor om dessa nya handfat 
så maila [email protected] 

Vill rikta ett speciellt STORT tack till; 

Maria och Anna på Solitaire Design för det fina förtroendet.  Åsa - underbara modell och vän för rolig fotosession. Maria på Högberga Gård och Hotell för varmt bemötande. Storebror Johan för rart foto-bollplank och Pappa K-G som snällt agerade fotoassistent! Även till mina darlingar till vänner; Maria & Sara som agerat Fantastisk hejaklack i detta case. 

Med solskens värme Åsa 


Foto/styling KYD - killingyourdarlings /Åsa Gramén Kommentarer
Postat av: dianasdrömmar

Alltså det handfatet, jag dör , vill ha :) kram Diana

Svar: 👏👍det är ljuvligt
Åsa None

2014-08-26 @ 16:21:57
URL: http://dianasdrommar.styledevie.se/

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback