Skattkista - Kuriåsa på Gotland


Vår tids nya skattjakt måste vara Loppisar! För visst känner man sig rik efter att ha fyndat något fint efter en dag på en trevlig loppis! Att få åka ut på äventyr, kolla på en karta och leta efter den plats man hört loppisen ska vara på. Just detta gjorde jag! Hoppade in i bilen, med en karta, med ett pirr av förväntan vad som komma ska och efter lite letande komma fram till kistan/loppisen! 
Vackra fina möbler i vintagestil. 
Vi är på Gotland och skattkartan visar en plats som heter Hemse, där strax innan ligger Åsa Hallins gård med sin egen loppis Kuriåsa! Från att från början haft en vedbod som ett första försök till att få folk att fynda på loppisen till att fylla ut en hel lada med vackra och unika ting! Denna lada är fylld med noga utvalda vintagefynd som Åsa hittat på Auktioner och andra loppisar! Känslan då jag kliver in i ladan är den vackra miljön som Åsa skapat! Den inspirerar och känns som ett hem inrett med mycket kärlek. En lada med vackra ting och det bästa av allt: dessa fina ting är till försäljning! 
Man kan gå runt här länge och titta på allt fint och en sak slår mig! Åsa besitter på en skattkista som hon på ett fint och varmt sätt öppnar upp och bjuder in oss alla till att få ta del av! Ni hittar denna Loppiskista på; Kuriåsa, Hemse Halldings 138, Gotland 
 
Foto av och tillhör KillingYourDarlings Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback