TÄVLA & VINN FINA iPad väska FRåN Repatch


 

Den här veckan är det Tävling igen hos KYD och i vinstpotten ligger en superfin iPad väska från fina företaget Repatch. Nina som är möbeltapetserare, designer, sömmerska driver företaget och butik i skånska Höör. När Nina ser en gammal övergiven möbel lyser det i ögonen på, kliar i fingarna och hon vill genast sätta tänderna i objektet. Skrapa, fila, putsa, måla, stoppa och Klä om.Efter mycket arbete har möbeln vaknat till liv och lyser av Repatch anda. Kika in hennes företag HÄR och ta del av hennes möbler. 

Nu såhär lagom till all semestern så kanske just din iPad behöver en extra fin väska att resa i. Vad passar inte bättre än att bära med sig den i en bedårande skinnväska i beiget, med fina sömmar och snygg logotype ala Repatch. Allt du behöver göra för att delta är att skriva ett fin motivering varför just du vill vinna i kommentarsfältet. Du har en vecka på dig. Lycka till!P.S Glöm ej att skriva kontaktinfo så jag lätt kan nå vinnaren.

 

 

Tävlingen är nu avslutad. Grattis till Susanne som vunnit fina IPad väskan från Repatch

 

Tack alla som varit med och tävlat och som tagit er tid att skriva, håll utkik efter flera kommande tävlingar inom kort. Med solsken Åsa

Foto KillingYourDarlings

 

1) Varför ska just du vinna raringarna! Berätta och motivera. Med solskens Värme Åsa Fota via Paket-Paket
Kommentarer
Postat av: Elisabeth

Eftersom min dator verkar inte vill vara med längre så får jag nu köpa en iPad och då skulle det fina fodralet vara perfekt .ljus och fin skulle passa som handsken

2013-07-10 @ 11:47:04
Postat av: Marie

Snart skolstart, och dottern behöver verkligen
en väska till "paddan"..
Nu för tiden så är ju datorer en förutsättning
för att kunna sköta skolarbetet.
(Annat var det på min tid, haha!)
Men som sagt, denna supersnygga väska skulle verkligen göra henne glad, och dessutom är det
snart hennes födelsedag!
Ha det så fint/ Mari

2013-07-17 @ 10:04:35
Postat av: Susanne Åkerberg

Att få vara lite unik, lite speciell är väl allas hemliga dröm! Med detta vackra iPad fodral skulle jag bli snyggast i sta'n trallalaaaa! Snygg, unik o OCH praktisk - kan inte bli bättre.

2013-07-19 @ 09:15:08
URL: http://ettordningssamtkaos.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback