Shopping och höstmys på Zetas


Idag har vi varit p Zetas, jag älskar allt i denna trädgård och de har underbar inredning. Fick bli lite ljus, en kupa, blommor, växter och en mysig pläd som hängde med hem.Sen härlig lunch på Cafet. Nu är hösten som vackrast. Mysigt som sjutton. Med solsken/Åsa Bilder KYDKommentarer
Postat av: Marie en Småländsk Dalkulla

Så härlig höstbilder

Svar: Ja det e så himla fint ute nu....Färger överallt
Åsa None

2012-10-14 @ 16:10:56
URL: http://myflowergirl.blogg.se
Postat av: Ellinor

Mysigt!
Älskar verkligen hösten med alla dess färger och även mörker. Det är en tid till att än en gång "flytta in" och börja måna om hemmet. Älskar att få tillfälle att pyssla inne, även om det bara är med små saker. Det blir lite som att landa igen - att bara vara.
Kram

Svar: Ja jag med, den som säger hösten är mörk och grå har ej gott ut och kikat upp på träden och:) Så fint nu. Sen får man kila hem, inreda med mysiga kyddar, ljus, plädar och dricka varm choklad. Vad pysslar du med hemma då, har du köpt in några finigar och nykomlingar till hemmet. Kram och med solskens värme Åsa
Åsa None

2012-10-14 @ 18:52:17
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com
Postat av: Ellinor

SV: Då mitt hem endast utgörs av 47 hyrda kvadratmeter sträcker sig förändringarna oftast bara till textilier och mindre inredningsattiraljer, men dessa skall inte underskattas - de gör allt som oftast underverk! Har dessutom turen att jobba på ett hemtextilföretag, vilket gör att man kanske är lite väl förändringsbenägen ibland, men det är så roligt!

Svar: 47 fina km är ju kanon. Ja men det är de där små fina detaljerna likt ljus, kuddar, tyger, plädar , växter som får ett hem att så snabbt byta känsla och feeling. Jag tror du har jättefint hemma. Vilket hemtextilföretag tillhör du då.:)
Åsa None

2012-10-14 @ 21:12:25
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback