Hotell i hjärtat av Wien - 25 hours Hotel
Den 25 hours Hotel Wien ligger i Wiens 7: e distrikt, hem till shopping kvartal Neubaugasse, den Museumsquartier, och hjärtat av Wiens unga, liberala, kreativa scenen. Hotellet skapar en fantastisk värld av cirkus, skådespel och extravagans, med bara en touch av galenskap-speglar själva staden. För Christoph Hoffmann, VD för 25hours Hotel är ett uttryck för företagets filosofi. Varje hotell Designen är inspirerad av sitt läge, vilket alla är ekologiskt särskiljningsförmåga.Hotellet presenterar i två faser: under våren 2011, 34 sviter alla har ett pentry, kassaskåp, minibar och state-of-the-art teknik kommer till liv. Ihop dem kommer att bli en lobby lounge / bar, och terrass taket däck Högt ovanför Wiens hustak. Under hösten 2012 kommer 187 rum läggas till, utöver hälso-och träningsanläggningar, mötes-och mötesrum, en sommarträdgård och en restaurang med en terrass som vetter Weghuberpark.
I samarbete med BWM och inredningsarkitekt Armin Fischer, 25hours kreativt team återigen vände sin fantasi lös för att skapa en vild, fantasifulla estetik som blandar antikviteter och skräddarsydda behandlingar vägg med minnessaker av stadens tre fasta cirkus byggnader, samt som Elisabeth (Sissi), kejsarinna av Österrike egen cirkus inom Wiens ridskola.Vilket koncept och jag diggar det en massa. Precis såhär ska ett hotell vara med en röd tråd genom hela konceptet.
Japp hit vill jag checka in och ta del av inredningen som skapats, ta en tur ut på stan och kolla fina byggnader, besöka den berömda spanska ridskolan och deras prisbelönta Lippizanhingstar  och sen ta ett bad på hotellet innan man avnjuter en middag ute på terassen. Någon som vill med. Med Sol/ Åsa KIka in här sidan
 
Kommentarer
Postat av: Sulle

Otroligt glammigt, det kan inte vara gratis direkt.

2011-04-15 @ 10:59:28
URL: http://hotell-aneby.se
Postat av: Åsa

Nej men en upplevelse utanför boxen:) Heöa hotellet andas ju cirkus.

2011-04-15 @ 16:34:18

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback