Lite hur ett arbeta kan gå till väga då KYD agerar...


Såhär kan en snabb skiss på moodboard se ut när KYD arbetar.
Här nedan berättas hur ett arbete går tillväga.
FAS 1 - DISKUSSION MED KUND
Alla kunder är olika men den kunden som önskar att vi tar fram designförslag åt dem helt och hållet från början, kan ett arbete se ut såhär. vi får t.ex. mått på ett vardagsrum och tar sedan fram ett skräddarsytt designförslag som passar helt optimalt för kunden. För att underlätta för kunden gällande färger och tyger, tar vi fram materialprover/moodboard till kunden för att ge möjlighet att då en bild och känna på materialet.

FAS 2 - RITNING TAS FRAM

Efter en dialog mellan båda parterna och tillsammans ritas utförliga 3D-ritningar / CAD-ritningar tas fram efter kundens tidigare önskemål. Här diskuteras samtliga detaljlösningar gällande material. Efter samråd och diskussioner görs sedan den färdiga produktionsritningen.
FAS 3 - PRODUKTION
Nästa steg är att produktionen av produkterna tar fart. Våra kunder får en nära inblick av produktionsprocessen samt möjligheten att följa med under hela produktionen, så mailar vi bilder till kunden under tillverkningstiden som är tagna direkt ifrån fabriken. Det är också för att vi hela tiden vill behålla en nära kontakt med våra kunder så att allt blir som de verkligen tänkt sig i slutändan. Med andra ord finns det alltså möjligheter även för kunden att göra små justeringar under själva skapandet.

Med Sol/ Åsa
Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback