När fina Lisa från Markslöjd lyser upp



(null)

(null)

Vackra julstjärnan Lisa, från Markslöjd, i vitt vikt papp, som formar och skapar ett sådant fint mönster har fått flytta in såhär i vintertid. Fin att placera tillsammans över bord eller likt här att  hänga på vägg eller placera stjärnan i ditt fönster och skapa en mysig känsla. 

HÄR och HÄR hittar ni den online att klicka hem! 


När man tänder den blir det en mjuk varm känsla! Både fin tänd som släkt! 



Med värme Åsa


Inlägg för & samarbete med Markslöjd 

Foto KYD 














KYDs detaljer och stylingfoton - jobbet som inredare



(null)

KYDs olika styling och fotojobb! Jag älskar att inreda, styla och fota och det är nog dynamiken med att både ta sig ann inredningsuppdrag både privata och offentliga, styla och fota produkter samt ha inredningsweekend och föreläsa för inredningsklasser som skapar variationen i jobbet!
Jag får ofta frågan av andra hur man jobbar och skapar en hållbar position som inredare och jag trycker alltid på att man aldrig ska sluta va nyfiken på att lära sig nya saker samt att var bred på sin kunskap! Att va flexibel och kunna ta sig ann olika uppdrag! Det har tagit mig 3 utbildningar och en högskole examen samt år för att jobba som inredare idag! Med sol Åsa 




Oktober ut kan man beställa KYDs tavla


(null)

Vart helt varm i hjärtat då fina Linda som bygger om ett magiskt hus på Gotland med sin man och dotter la upp denna fina bild på KYDs fototavla!
Se så fint hon har ställt tavlan och målat om entrédörren i samma kulör som motivets dörr inne i Visby! Så välkomnade med den blåa kulören och så snygg brytning mot stentrappan! 

Oktober ut kan man beställa tavlan antingen direkt hos mig via mailen [email protected] eller butiken Landa på Gotland. Sen kommer den försvinna från att köpa då jag vill mina tavlor ska va unika och bara ett x antal ska ha dem! Så lägg din order nu. 

(null)

Kika in hennes magiska konto på instagram; kalksten.gotland och följ deras bygge och inredningsresa.  Med sol Åsa 

Foto av Linda Bendelin 





Sneakpeak på KYDs fotokollektion HEMstad


(null)


Den 1 November släpper KYD en Limited Edition av en tavel/fotokollektion (8 tavlor likt 08) med hyllning av staden som alltid har varit mitt "hemma"! Här jag är uppvuxen, staden där alla mina nära och kära finns och funnits, där jag hittar nästan överallt. 



(null)



Då kollektionen är i en Limited Edition kommer enbart ett x antal tavlor finnas till försäljning för att bli mer unikt. Storlek lik 40x50 - 50x70 - 70x100 kommer finnas i 8 ex Per storlek.  Om ni önskar beställa eller paxa ett X innan så lägg ett mail till [email protected] 


Staden via mina ögon och så som jag ser den och platser som betyder så mycket för mitt hjärta - STOCKHOLM 






Nytt case från förra veckan - sovrum till kund


(null)






Att äntligen tända ljus till frukosten @ Klinta


(null)

När man återigen kan tända ljus till frukosten då det är mörkt när man vaknar. 


Klinta Aromaterapi är ett handgjort veganskt doftljus speciellt utformat för meditation, yoga, massage och mindfulness. Vegetabilisk rapsolja och ekologiskt sojavax har blandats med ren eterisk olja från cederträ ock rökelse. Detta ljus är perfekt om du behöver eller vill känna dig lite mer avslappnad. Doftoljorna jobbar för att både din kropp och själ ska släppa spänningar, ångest, stress och negativa känslor. Och så doftar de fantastiskt gott också! Givetvis är ljuset fritt från animaliska produkter, GMO, konserveringsmedel, paraffin, parabener, mineraloljor, färgämnen och andra konstigheter. Kommer i en glasburk med tätslutande lock som du kan återanvända till sylt, marmelad eller annat smått och gott när ljuset brunnit upp.


Foto KYD 





KYD hjärtar Danska KREAFUNK


(null)


KYD för Danska KREAFUNK. Jag verkligen älskar musik och jag vet inte hur en dag skulle vara utan sköna låtar att vakna till samt nynna på under arbetsdagen! Att dansa & sjunga med, att skapa en stämning till ett fint ögonblick. Jag brukar sätta olika soundtrack till de där stunderna som betyder så mycket för en. Jag har därför olika högtalare i olika rum jag enkelt kan koppla mobilen och Spotify till! KYD hjärtar Danska KREAFUNK! 


De skapar nämligen högtalare till mobiltelefonen som absolut inte behöver döljas och gömmas utan blir en del av inredningen, med en design som är anpassade till ens vardag och till en musikälskare!  De har som mål att vara nyskapande och uppfylla behov genom att skapa stilfull design och kreativa lösningar ! KREAFUNKs produktsortiment växer och ständigt levererar de nya hits gång på gång! Deras idéer som alltid sätter musiken främst! Det gillas! Med Sol Åsa 

Kika in deras sortiment HÄR 



Inlägget för och i samarabete och för KREAFUNK 










När sagoön hänger med överallt - Dsign Sweden


(null)


Att sagoön Gotland är betydelsefull för mig har nog ingen gått miste på som läst bloggen länge!
Att kunna applicera den lite här och var är så fint!
Tack vare David på Dsign Sweden så hänger sagoön med även här hemma i Sthlm! Innan har han tagit fram ett specialdesignat halsband men denna gång så vart det fina örhängen med Gotlands siluett i silver som man även kan beställa via han! Hur fina som helst! Jag gillar mina en massa! Tack David!

Kika in hemsida HÄR


Med sol Åsa 








Jobb från Visby och dagens KYD bubbla


(null)

 Jobb vid datan idag och färdigställa inredningsförslag och skisser /elevationer till kunder... Med Sol Åsa 




10 dagar på ön och fylld med inspo/energi


(null)

Hejdå Sagoön, tack för tio dagar med både jobb och ledighet. Fylld med inspo och Höstfeelings bör det åter till staden igen, ses snart igen!  Några foton fångade med kameran. Med sol Åsa 



KYD för Cottonmade


(null)

Lågmäld lyx med hjärta. Cottonmades handdukar tål att användas om och om igen och vill att handdukarna ska få ett riktigt långt liv i ditt hem. Cottonmade älskar det de gör och det både syns och känns i deras handdukar. För Cottonmade är vardagslyx lika självklart som hållbarhet. Deras favoritprodukter är enkla, vackra och tidlösa. Alltid med det lilla extra, alltid med omtanke om miljön.



Klinte är en kollektion med badrumsfrotté i ekologisk bomull inspirerad av Gotland och tillverkad på ett hållbart sätt. –Vi vill ta fram en linje som kändes nytänkande och genuint skandinavisk. Resultatet blev vackra handdukar med våfflad framsida, vilket ger en intressant och attraktiv struktur som för oss att tänka på traditionellt skandinaviskt hantverk.



KYD för CottonMade







Höst på Ön och mysiga stunder


(null)


Höst här på ön är så mysig med friska vindar, värmande sprakande brasor, att tända massa ljus, kvällarna med solnedgångar i havet, kanelbullar, höstgrytor och dricka årets glögg och att skutta fram mellan både fårhagar och Visbys gränder. 


Med sol Åsa 




KYD styling och fotocase för Danska Semibasic


(null)


KYD för danska semibasic ~ ! Mjuka/gosiga sängkläder av 100% egyptisk bomull. Som en fin och unik touch är de en kontrastgrå kant i både täcke och örngott. Sängkläderna är gjorda med en diskret dragkedja på både täcke och örngott. Semibasic erbjuder dig lite extra lyx för en godnatts sköna sömn. Efter en dag ute med höststormar vid havet känns det extra mysigt att krypa ner i lakan från just Semibasic!

Kika in dess sortiment HÄR 
(null)



Styling , foton och layout KYD 




Här på öjn trivs man bra fint - detaljer på kameralinsen








(null)

(null)





KYD för Under Your Skin Stockholm


(null)

Har ni hört talas om fina nystartade företaget Under Your Skin från Stockholm? Om inte, kika in dem vetja. Detta fina varumärke vill att deras produkter ska ha så kort innehållsförteckning som möjligt och storsatsar på kemikaliefri skönhet, genom att utesluta massor av tveksamma kemikalier i deras produkter. 


(null)



Deras fina naturlig pumptvål som kommer i en hållbar, nedbrytbar och snygg förpackning av sockerrör. Hur fint är inte det! Med sol Åsa 



Styling, Fotografering och layout KYD





Framme på sagoön och kvällens promenad



(null)

Den där känslan av lycka rakt in i hjärtat att vara på öjn som jag älskar så mycket. Här där ljuset har en drömsk känsla, där havet ligger framför en, där man skuttar ut mellan Visbys magiska gränder eller åker iväg till något idylliskt utflyktsmål. Här jag älskar att få min inspiration till att skapa inredningar, att ta foton och får sådan energi i hjärtat.,

Nu blir det många mysiga dagar här med bland annat jobb och inredning med även lite andra skojiga påhitt! Kvällspromenad bjöd på solnedgång vid havet ! Med solsken Åsa 

Foto KYD