Nytt uppdrag till kund


(null)

Utkast till kund och skapa en känsla ! Gillar det så mycket ! Att lyssna in kundens drömmar och visioner och sen förvandla det till inredning utefter behov och stil! 



När ljuset hittar tillbaka och detaljer att hjärta


(null)

När ljuset kommer smygandes tillbaka och dagarna sakta blir lite längre ! Jag älskar den känslan! Jag jobbar helst enbart med det verkliga ljuset i fotograferingar - visst kan man bli begränsad men när solen tittar fram blir det desto finare och varmare foton tycker jag! Jag älskar även det nordiska och att inreda med detaljer som känns tidlöst och fint! 



Vår i luften och planering produktfotografering på agendan


(null)


När ljuset äntligen hittar tillbaka och man återigen kan jobba med det befintliga ljuset som fotograf  - jag hjärtar det!  Just nu arbetas det fram olika produkt och stylingfoton till ett bland annat det danska varumärke Spring Copenhagen  ! Styla, fota och layouten  ! Med Värme Åsa 















På veckans skrivbord - nytt kundcase


(null)


~ Att sätta samman en röd tråd kan ibland vara svårt tycker många och jag får ofta förfrågan om jag kan hjälpa fixa så det blir en fin helhet i hemmet! KYD älskar att ha en nära dialog med mina kunder, lyssna in dess drömmar, stil och känsla och sedan förvandla detta till olika kompositioner av inredning. För mig är varje kund unik. Att se just till deras behov, stil och budget, det är just det som gör jobbet som inredare så roligt och utvecklande. Min uppgift är bla att hjälpa att förverkliga människors visioner kring just deras hem – och göra de ännu mer personliga genom att ge råd och inredning som just de hjärtar och vill ha, men kanske inte hade tänkt på själva samt ge en trygghet i just de valen och i resan. För mig är inga frågor fel och desto fler frågor desto mer vill jag ge och lära ut till dem.  Sen tycker jag att det är väldigt fint att lyfta fram och ge tips på både formgivare som är nya i yrket och de som har lång erfarenhet, ge förslag utifrån både befintliga möbler och nya. Att göra jobbet med passion, värme och hjärta! 

Här ser ni ett litet utkast på en del av ett inredningsförslag till kunder jag arbetar fram vardagsrum och kök till. Önskar du med hjälp så tveka ev att kontakta KYD ! Antingen här , på mailen eller slå en plingeling ! Med Sol & värme Åsa alias KYD



KYD styling och fotografering för Klinta


(null)


Veganuari - Januari med fokus på Vegan ; 

Måste tipsa om Klinta Vegan Doftljus och Doftpinnar är helt veganska och baserade på naturens råvaror och 100 % eteriska oljor. Det är rena ingridienser tagna direkt från växtriket utan några parabener färgämnen eller andra syntetiska material.

Klinta anser att ett bra veganskt ljus ska vara bra för allt och alla. Det räcker inte att produkten inte innehåller animaliska ingredienser. Det är lika viktigt att varken djur, natur eller människor tar skada vid tillverkningen. In och köp dessa fina saker hos Klinta!  ! 
MEd sol Åsa 




Målbild på köksträdgård till föräldrarna


(null)

Längtar även ni till vårens krispiga grönska, solsken och ljusare/längre dagar! Jag längtar så till våren nu! Just nu sitter jag med att planera för en pergola och köksland till mina föräldrar som önskar hjälp! En liten oas att planterar grönskar vid och som har blommande tak /pergola som ramar in! Har är ett utkast på målbild ! 





Kök nr 2 - stil och inredning


(null)

Tack för förtroendet och äran att göra detta ihop/tillsammans med er! Värme i hjärtat ♥️

Med värme Åsa 





Badrum och årets första uppdrag


(null)

Första jobbveckan på 2022 och veckan inleddes med att inreda kunderna Josefine och Marcus nya lägenhet - övernattningslägenhet i centrala Sthlm! Så kul uppdrag och hoppas de kommer gilla det! Allt från att Sätta stilen till att handla och fixa inreda på plats.  Har även jobbat fram  underlag till kunderna Joakim och Sandras badrum ! Så veckan har gått fort men väldigt kul att va i jobb bubblan igen efter mysigt och snöigt jullov! Med sol Åsa 

(null)


(null)





Våren 2022 och detaljer att inreda med


(null)






Jul i Skåne och lugna dagar


(null)

Jullediga dagar och jag hoppas ni har haft en mysig jul med mycket värme och omtanke!
Vi firade julen nere bland sanddynerna i Mellbystrand. 

(null)

Dagar med snö, klarblå himmel, minusgrader , julmat, lugn och avkopplande stunder. Havet och stranden 2 min bort son gav magiska soluppgångar och solnedgångar!

Med värme Åsa