Fotografering för varumärke med tema Påsk


(null)

Påsken närmare sig och man vill inreda med fina ljus och skapa mysiga stunder !
KYD har äran att fota för företaget Stickobrinn och deras magiska ljus!

Här ser ni några av deras ljus formande som ägg att tänka upp påsken med i år!
In och köp deras ljusHÄR 

Med värme Åsa 
(null)




Vårliga jobb och fokus på ljusa ytor



(null)






Nya katalogen och mail utskick


(null)


(null)






KYD för StudioNord


(null)

I uppdrag för StudioNord har KYD haft äran att styla/inreda och skapa Stil och inredning för katalogen 2024 ! Sådant roligt uppdrag !
Tack gänget på Studio nord , Peter och Annelie för äran och förtroendet! Här ser ni reklambild ihop med Gotland tema på bakgrunden med! 

Med värme Åsa 






Ytskick klara hos kunder


(null)






Alla Hjärtans på The Steam


(null)

Vi packade bilen och tog en weekend mitt i veckan ihop! Att återvända hit, till The Steam Hotell i Västerås är så fint !! Älskar detta fina koncepthotell med god mat, mysiga påhitt och fira Alla Hjärtans dag! 
(null)

Blev god lunch /middag /frukost och spela shufferboard/biljard ihop och sen bara sitta intill den tända brasan när snön singlar ner utanför ! Mysigt och precis ett break i vardagen som ger extra energi! 

(null)


Foton killingyourdarling 









Jobbet som inredare , stylist och fotograf



(null)

Mixen att arbeta med det man brinner för! Att ena dagen planera kommande styling och fotograferingar och andra dagen vara ute på bygge av kunders hem! Att planera och skapa drömmarna som de har när det kommer till inredning av deras hem är så kul!  Dynamiken mellan att jobba både med privata kunder samt olika varumärken/företag är så kul! 
Tack för er son hänger med KYD på dess äventyr här & på Instagram ! Med värme Åsa 




Planritning och Moodboard



(null)





Det går framåt hos kunders renovering


(null)
Badrum hos kunder 

Just nu går det full fart framåt ute hos kyds kunder och dess totalrenovering!

(null) 





Nytt uppdrag Vårligt badrum


(null)


Våren 2024 och badrum att omges av 






KYD för Nordhem katalogen 2024


(null)
Nypa sig i armen känsla" ! Att få vara med och skapa miljö/inredning och stil för NordHem katalogen 2024 ! Tidigare år har KYD fått skriva trendrapport för det kommande året! Men i år är KYD även med och skapat delar av miljöer/ inredning i katalogen och stylingen av ena rummet har även fått tagit plats och blivit framsida på katalogen 2024! Rörd i ögonen av tacksamhet och glädje att få vara en del av denna fina katalog och få arbeta med det varmhjärtade teamet på NordHem! @nordhem_sverige ! Så tacksam och lycklig att ni väljer mitt KYD och att få jobba med ert gäng är en ära! Katalogen finns nu att hämta hos närmsta återförsäljare eller beställa online ! Tack för kullerbyttan i hjärtat ❤️Med värme , hjärta & solsken /Åsa

(null)
(null)






Nya kunder i Saltsjö Boo


(null)

KYD har inlett året med nya spännande kunders hem ! Älskar att bli anlitad av personer som önskar hjälp att inreda om eller planera om deras hem! Det kan vara att de önskar en förändring eller ska flytta till något nytt eller helt enkelt renovera och bygga nytt!

Ena kundhemmet KYD arbetat med är detta fina hem hos Johanna och Roland ! Att ge förslag på stil och inredning till matpaket/kök och vardagsrum! 

Med värme Åsa 
(null)






Kunder på Muskö och renovering


(null)

Just nu sker det saker ute i Sthlm skärgård och KYD fina kunder håller på att totalrenovera sitt hus! Allt ska få
En helt ny känsla och nu är hantverkarna på g med massa roliga saker! Även köket har ritats upp och är nu beställt! Här ovan ser ni foto från nu till skissen av köket! 

Nedan entré /hallen som kommer bli fin med båda funktion och tidlös snyggt!
Tack för äran och förtroendet att agera era inredare i detta stora uppdrag! 
Med värme Åsa 

(null)





Fotografering för Lina Johansson



(null)

(null)






KYD för Pomar Shoes


(null)

(null)

Dedikerad till att producera hållbara, högkvalitativa skor, som kombinerar komfort, användbarhet och nordisk design. Ett finskt skomärke att älska!  

KUUSAMA vinterkänga inspirerad av den ikoniska curling silhuetten - med tillägg av speciella vinterdetaljer.

Kallväder klassad till -35˚C, KUUSAMA har en avancerad vinter Nordic GRIP+ sula, en sidodragkedja för enkel användning och vattentät och isolerad med en kombination av yllefilt på utsidan och GORE-TEX® PARTELANA varmt isolerande foder.