Vår i sikte (fast snö ute) - KYD styling och produkfotografering för fina Lindform



(null) 

(null)





Hallförslag till kundhem med Oscarssons möbler


(null)

Nästa vecka är det slutbesiktning på kunders nybygge så nu planeras alla möbler att beställa så att de kommer i början av Mars! Detta Inredningsförslag till stora entrén /hallen jobbade jag fram fram förra veckan! Oscarssons möbler har så fin design som känns helt rätt till denna kund! 
Vad tycker ni! Fint va! Med Sol Åsa 




Blommande grenar redan i Feb


(null)

(null)





Vårliga knoppar & produktfotografering



(null)

Måndag och solen glittrar från en klarblå himmel!
Dagens jobb består av fota produker och fixa med ett Inredningsförslag till kund. 
Älskar att jobba med det befintliga ljuset så nu när solen och ljuset börjar tillta känns det extra kul att hoppa in i jobbbubblan! Ha en mysig måndag allesammans. Kram och med sol Åsa 


(null)





Val av fasad, dörrar och fönster till Muskö Huset


(null)

Jobbet som inredare och stylist är olika varje dag och jag älskar det! Förra veckan var det att ge förslag till kunderna Katja och Fredriks  ombygge ute på Muskö! Vad ska de ha för fönster, panel till nya fasaden, dörrar mm! Jag älskar att ena dagen sitta och arbeta fram förslag likt detta, andra dagen hoppas in i styling och fotouppdrag och tredje att hålla event och inredningsföreläsningar ! 
Här ser ni några av förslagen på kommande hus dörrar både inne och ute! Med Sol Åsa 



Inredning till barnrum i nybygge!


(null)


Just nu planeras inredning till olika hem ! Bland annat Nybygget i Skövde hos mina fina kunder Josefine och Marcus!
Melissas barnrum och hall ska planeras denna vecka! Här ser ni några av produktcollage på KYDs skrivbord! En liten flicka på 3 år ska få ett mysigt barnrum! Med Sol Åsa 




Klinta Aromaterapi - doften som får en lugn


 

KYD för Klinta ! Att vakna upp till doften av uppiggande Citrongräs och apelsin är så fin. Aromaterapi är en kollektion av doftljus/Doftpinnar speciellt utformade för meditation, yoga, massage och mindfullness. 
Precis vad man behöver för att starta dagen! Önskar er alla en mysig Alla Hjärtans Dag! 


(null)







Del 2 av Logi Gamlegård Österlen + KYD + Rebel Walls!


(null)
Idé och koncept inredning; Make Over 
Logi Gamlegård Österlen + KYD + Rebel Walls! 
När potentialen är så fin och det kliar att sätta igång med Make Overn på fina Logi GamleGården på Österlen!  Efter en nära dialog mellan KYD och Gitte så har en Moodboard av kommande stil arbetats fram! En varm jordig kulörpalett i färgerna beiget, grått, rostigt rött, rosa och brunt ! En önskan om en genomgående "rosa tråd" fanns och tillsammans har vi satt en stil som vi hoppas känns inbjudande varm och mjuk. I rum 6 och 10 önskar vi man känner sig välkommen och vill sova mer än en natt! Ihop med tapetföretaget Rebel Walls har vi valt ut den Vackra fototapeten "Industrial Ivory" som skapar en modern twist till ett traditionell gård. 





Det tar sig i Skövde hos kunderna nyproduktion


(null)

Uppdatering och Rapport från mina fina kunders nybygge i Skövde. Nu har bröstpanelen i hallen kommit upp, kaklet i de två badrummen är på plats sant i hallen, dörrarna på båda planen har även de lyfts in och Nu väntar mer platsbyggd inredning ta form.  Bröstpanel /pärlspont i hallen ska även bli grå. Mer foton komner under tiden. 



Med sol Åsa 





Nytt case; B&B på Österlen + KYD + Rebel Walls!


(null)

Jag har glädjen att berätta om ett nytt jätte roligt case KYD denna Vår fått förtroende att göra. Det är en "Make Over" av ett B&B i skåne som inom en snar framtid kommer genomgå en hel del förändringar. Denna fina gård ligger nära havet och det böljade landskapet på Österlen som är så otroligt fint!  Ett ställe som har så fin potential och ihop med delägaren finns det många roliga idéer till gården och jag ser fram emot att skapa detta ihop med henne och hennes familjeföretag.

Tillsammans med tapetföretaget Rebell Walls har vi kommit fram till att skapa två nya sovrum/gästrum till gården nu under våren ! Vi är oerhört glada att med hjälp av tapeter ge en fin känsla ihop med inredning, kulörer och belysning! Här ser ni ett av det första Moodboard i caset. Vi kommer även uppdatera om hela Make Overn här på instagram och Vi hoppas så att ni vill följa med på denna inredningsresa och se vad som kommer skapas... Före/under och efterbilder och våra tankar och idéer att skapa ett nytt koncept ! Med Värme Åsa