Inredningsförslag till kunder


(null)





Getaway - Mysiga Trakt Tree HOTEL





(null)

Getaway - åkte söderut mot Smålands skogar & till destinationen Trakt Forest Hotel.  Att checka in i en av Skogssviterna designade av arkitekten Gert Wingårdh gav sådan värme i hjärtat. Inredningen och konceptet är så välgjort med stor omsorg . Vi möttes av höstliga färger, solsken och checkade in mellan trädtopparna och vaknade av att snön singlade ner utanför fönstret och brasan tändes till frukosten ! Denna unika plats mitt i skogen, gav ett sådant lugn och mysig känsla !

(null)

(null)

Resturangen tillagade en tre rätters meny med lokala råvaror, bland annat från gården intill och med skogen som en stor inspirationskälla!  Allt är så genomtänkt och gediget, ett koncept som går rakt in i hjärtat.  Om ni vill uppleva något över det vanliga besök Trakt Forest Hotel !  Tack för underbart bemötande, service och värme !

In och boka boende på denna pärla HÄR














Sneakpeak på KYD Jobb för StudioNord


(null)

Äntligen! Adventskalendern är här 
Under fyra fredagar öppnar StudioNord en ny lucka med ett riktigt bra erbjudande.
Här ser ni en Sneakpeak på ett av uppdragen 
KYD har jobbat med under hösten !
Klicka in och läs merHÄR



Nytt varumärke KYD ingår samarbete med


KYD ingår styling och fotografering av produkter från Inicio. 

Under varumärket inicio erbjuder de bland annat: Kronljus, antikljus, blockljus, värmeljus, doftljus, figurljus, oljeljus och marschaller.  De har  även doftpinnar, servetter, presentpapper och engångsartiklar, förutom ljus.  Produkter som på ett enkelt sätt lämnar en känsla av nystart. Deras koncept och är noggranna vid valen av kvalitet, färger, mönster och matchning. Som följd har färger och mönster stor betydelse och vi är hela tiden fokuserade på att fånga in nya trender. inicio betyder början, början på något nytt…


(null)


Med fokus på miljö och återvinning har de svanenmärkta engångsartiklar tillverkade av papper från skogar som fått växa upp enligt hållbarhetsprinciper (PEFC). De har även svanenmärkta ljus som är tillverkade i 100% stearin med en minimal belastning på miljön.

(null)

Tack för ni väljer KYD och så glad att få agera stylist och fotograf av era produkter. Håll utkik på kommande fotografering och inspiration från KYD ihop med Inicio framöver!

Med sol Åsa  Fotografering KYD