2018 - tack alla som anlitat KYD & önskan om en fin God Jul




(null)


~ 2018 går mot sitt slut, så jag vill bara rikta ett varmaste solskens Tack alla underbara kunder, samarbetspartners, företag, deltagare på kurser jag har fått den fina äran att arbeta för och med under detta år. Och även ni som alltid finns i livet och även här på instagram, men ett "like" tryck, med en kommentar och hejarop ! Ni är som solstrålar för KYD... Med Sol Åsa


Foton, styling och layout KYD 







Som sagolandet Narnia och 1 vecka till jul


(null)

Ute ligger det ett tjock fluffigt duntäcke över Sthlm och staden har förvandlats till Sagolandet Narnia ! Det är magiskt fint och jag hjärtar känslan som man fylls av! Just nu jobbas det med ett case som jag hoppas kunna dela med mig av inom kort! Ska även få iväg offerter och fakturor samt julkort! 
Hoppas ni med har snö vart ni än befinner er och att Julefrid snart infinner sig!

Med värme Åsa 



Wishlist December - mjukt beiget


(null)





Tredje Advent och snön singlar ner i Enskede


(null)

Att starta söndagen med en tidig träff med finingar och äta frukost ihop på café i Gamla Enskede meddans snön singlar ner, det är bra fint ! Så mysig tredje advent och tiden går alltid för fort när man har trevligt! Tack Hanna, Johanna, Sara och Iris för mysig start på dagen! Med Sol Åsa 



(null)





Finaste julklappen kom med posten


(null)

När Tomten kommer tidigare än väntat och man får en God Jul hälsning & överraskningspaket med mysigaste kimonon Neutral från rara Lou & Friends , då blir hjärtat så varmt! Tack söta Ni och tack för KYD får äran att jobba för er!  


Med Sol Åsa 

 





Luciamorgon och äntligen snö!


(null)

Mysiga Luciamorgon och det är frost och snö ute! Äntligen lite vitt! Älskar känslan! Nu blir det jobb med case innan det ska firas Lucia ikväll med sång och saffransbullar. Glad Lucia! Med Värme Åsa 

(null)






KYD väljer Midbec i kommande Case


(null)






KYDs nya favorit ang hantverk - Mood Organic Oils


(null)

När man fått en ny Darling i gänget för ens produkter för skapa ett eget hemmaspa och sätta guldkant på vardagen! Svenska Mood Organicoils ljuvliga handgjorda Ekotvål är Baserad på ren kokosolja fylld med rosa lera och toppad med guld för en krämigare känsla och naturlig färgsättning.  


Otroligt hudvårdande, passar till hårtvätt, rakning, kropp och tvätta händer.  Löddrar mycket och doftar av ljuvlig lyxig palmaros med en mjuk, frisk och grön citrusdoft med lite torr, gräsig och blommig sötma, lite ros eller äpple och med inslag av kamfer. Och vet ni jag hjärtar den! Kika in deras olika fina hantverk och unna dig eller någon du älskar deras produkter!


(null)





Klinta Citrongräs & Apelsin Aromaterapi doftljus


(null)

Såhär inför jul älskar jag extra mkt doften av apelsin! Därför känns det extra fint att tända ljus från Klinta! Deras Citrongräs & Apelsin Aromaterapi doftljus är ett härligt ljus som skapar energi och som är uppiggande för både kropp och själ. Ett veganskt doftljus med bara eteriska oljor från växtriket utan några konstiga tillsatser. Behöver du lite extra energi så är detta ljuset för dig. En frisk citrusdoft som verkar lika bra under yogan som vid läxstunden då detta ljus även är koncetrationshöjande. En perfekt present för vänner och bekanta såhär i juletider som kanske behöver piggas upp av en eller annan anledning.

Klicka in och läs mer på Klintas Hemsida 
Med sol Åsa 



Fjärde tavlan signerat KYDs ”HEM”stad kollektion


(null)




TIO WHITE från Sudio - design att hjärta


(null)


För mig går det nästan ej att vara kreativ utan att ha musik på eller i öronen! Jag bara älskar att skutta in i bubblan, trycka på playknappen och lyssna in dagens soundtrack! Ibland är det inte lämpligt att kanske ha spelaren på och då väljer jag mer än gärna SUDIO och deras hörlurar! 

Deras nyhet 10 är både funktionell och fin o design samt har ett riktigt bra ljud! De är trådlösa lättviktshörlurar har  avtagbar vinge så att jag enkelt kan anpassa passformen beroende på om man är ute på pw  eller använder dem när jag sitter och jobbar i offentliga miljöer och nästan så  lätta att man glömmer man bär dem. Tur nog kommer de med en klämma och vingtoppar i fyra olika storlekar så att de alltid sitter på plats. Tios kombination av balanserat ljud med lite extra betoning på bas,  upp till 9 timmars batteritid gör dem till ett perfekt komplement till vilken livsstil som helst. De har även Sudios minsta lurar någonsin för att vem som helst kan bära dem bekvämt. Med rabattkoden KYD15 får ni 15% rabatt på en order av dessa darlingar! Så kika in dem och välj någon kulör som du gillar extra mkt  HÄR!
Med värme Åsa 

Inlägget för och tillsammans med Sudio 





Nya Ljusstake "Kattvik4" förgyller julen 2018




Ni som följt KYD ett tag vet att jag som inredare verkligen gillar att inreda med svenska varumärken! Att även lyfta dessa fina hantverk och gedigna arbete känns kul! 

Nere i Skåne , mellan Båstad och Torekov ligger Kattvik! En magisk liten Pärla jag besök ett x antal ggr, senast i somras! Den fina hamnen och miljö intill havet skapar en mysig och fin känsla hos mig ! Här designas och skapar man ljusstakar som är så otroligt tidlösa och fina - Kattvik Design! 

(null)


De har tidigare haft ljusstaken  "Kattvik". Noga genomtänkt, testad och utvecklad för optimal design, funktion och mysfaktor och nu inför vintern så har de skapat en efterlängtad uppföljare! 
Designen är med samma grundprincip – med luftinsläpp nedtill. Ljusstaken har 4 ljus och stormglas som, liksom för dess andra ljusstakar, gör att ljusen inte blåser ut eller sotar och minimerar brandrisken. Samma dimension på glaset som på "Kattvik".   Design av - Paul Rösth/Johan Hoffman

Kika in denna fina och inred vintern med ljus i ljusstakar från Kattvik! Hemsidan finner ni HÄR

Med Värme Åsa









Inredningsweekend i fjällen 7-10 Mars


(null)


~ INSPIRERANDE INREDNINGS - WEEKEND PÅ TÄNNÄSKRÖKET~ 



- Wieee ! Lite av vårens planering kan vi bjuda på redan nu! Häng med till fjällen på inredningsweekend i Mars i underbara Tännäskröket ihop med KYD !

7-10 mars 2019 har ni möjlighet att hänga med på en 3-dagars kurs med inredning på Tännäskröket med KYD ! Här får ni medverka i kreativa workshops som blandas med föreläsningar inom inredning. Allt i den storslagna miljön som omger Tännäskröket och det bästa av allt är att  efter en dag med inredning och värme kunna hoppa i pjäxorna och sticka ut och åka skidor till kvällssolen... I kursen ingår boende (inkl. lakan) från tors-sön inkl. fika, luncher & middagar (fre & lör)

Pris per person för kurs och boende:

2-bädds lägenhet 5 000 kr

4-bädds lägenhet 4 600 kr

6-bädds stuga 4 500 kr

8-bädds stuga 4 400 kr


Egen rådgivning/coachning 500 kr/30 min Möjlighet finns att endast delta i kursen om man har eget boende. Hör av er på telefon eller via mejl för pris.

För mer info/inbjudan och anmälan ring 0684-240 00 eller mejla till [email protected]