Luciamorgon och äntligen snö!


(null)

Mysiga Luciamorgon och det är frost och snö ute! Äntligen lite vitt! Älskar känslan! Nu blir det jobb med case innan det ska firas Lucia ikväll med sång och saffransbullar. Glad Lucia! Med Värme Åsa KYDs nya favorit ang hantverk - Mood Organic Oils


(null)

När man fått en ny Darling i gänget för ens produkter för skapa ett eget hemmaspa och sätta guldkant på vardagen! Svenska Mood Organicoils ljuvliga handgjorda Ekotvål är Baserad på ren kokosolja fylld med rosa lera och toppad med guld för en krämigare känsla och naturlig färgsättning.  


Otroligt hudvårdande, passar till hårtvätt, rakning, kropp och tvätta händer.  Löddrar mycket och doftar av ljuvlig lyxig palmaros med en mjuk, frisk och grön citrusdoft med lite torr, gräsig och blommig sötma, lite ros eller äpple och med inslag av kamfer. Och vet ni jag hjärtar den! Kika in deras olika fina hantverk och unna dig eller någon du älskar deras produkter!


(null)

KYD väljer Midbec i kommande Case


(null)

Fjärde tavlan signerat KYDs ”HEM”stad kollektion


(null)
TIO WHITE från Sudio - design att hjärta


(null)


För mig går det nästan ej att vara kreativ utan att ha musik på eller i öronen! Jag bara älskar att skutta in i bubblan, trycka på playknappen och lyssna in dagens soundtrack! Ibland är det inte lämpligt att kanske ha spelaren på och då väljer jag mer än gärna SUDIO och deras hörlurar! 

Deras nyhet 10 är både funktionell och fin o design samt har ett riktigt bra ljud! De är trådlösa lättviktshörlurar har  avtagbar vinge så att jag enkelt kan anpassa passformen beroende på om man är ute på pw  eller använder dem när jag sitter och jobbar i offentliga miljöer och nästan så  lätta att man glömmer man bär dem. Tur nog kommer de med en klämma och vingtoppar i fyra olika storlekar så att de alltid sitter på plats. Tios kombination av balanserat ljud med lite extra betoning på bas,  upp till 9 timmars batteritid gör dem till ett perfekt komplement till vilken livsstil som helst. De har även Sudios minsta lurar någonsin för att vem som helst kan bära dem bekvämt. Med rabattkoden KYD15 får ni 15% rabatt på en order av dessa darlingar! Så kika in dem och välj någon kulör som du gillar extra mkt  HÄR!
Med värme Åsa 

Inlägget för och tillsammans med Sudio 

Inredningsweekend i fjällen 7-10 Mars


(null)


~ INSPIRERANDE INREDNINGS - WEEKEND PÅ TÄNNÄSKRÖKET~ - Wieee ! Lite av vårens planering kan vi bjuda på redan nu! Häng med till fjällen på inredningsweekend i Mars i underbara Tännäskröket ihop med KYD !

7-10 mars 2019 har ni möjlighet att hänga med på en 3-dagars kurs med inredning på Tännäskröket med KYD ! Här får ni medverka i kreativa workshops som blandas med föreläsningar inom inredning. Allt i den storslagna miljön som omger Tännäskröket och det bästa av allt är att  efter en dag med inredning och värme kunna hoppa i pjäxorna och sticka ut och åka skidor till kvällssolen... I kursen ingår boende (inkl. lakan) från tors-sön inkl. fika, luncher & middagar (fre & lör)

Pris per person för kurs och boende:

2-bädds lägenhet 5 000 kr

4-bädds lägenhet 4 600 kr

6-bädds stuga 4 500 kr

8-bädds stuga 4 400 kr


Egen rådgivning/coachning 500 kr/30 min Möjlighet finns att endast delta i kursen om man har eget boende. Hör av er på telefon eller via mejl för pris.

För mer info/inbjudan och anmälan ring 0684-240 00 eller mejla till bokning@tannaskroket.se