Produktcollage till kundhem och kök i fokus


(null)

~ Sneakpeak från KYDs skrivbord. Köksplanering med beiga, rosa, vita kulörer och kromade detaljer och ljusa träslag. Mer kommer inom kort! Med sol Åsa 


Collage KYD 
Planerar om KYDs hemsida


(null)

Har fått äran att göra så många nya jobb mot fina varumärken på sistonde så kanske dax att designa om hemsidan och lägga upp en ny layout och addera in de senaste casen!

Blir till att fixa med det inom kort helt enkelt! Med solsken Åsa Magiska mornar med 20 grader redan kl 08.00


(null)

Denna Maj, helt magiskt väder och blommorna har verkligen slagit ut! Älskar känsla som är nu då man vaknar tidigt på morgonen och man kan njuta länge av dagen på kvällarna! Dagen startade här med datajobb och fick med 2 kunders inredningar! Sen blir det lunchmöte ute i solen! Härliga Maj!

Med sol Åsa 

Foton Killingyourdarlings Make Over med Vore & KYD Del 5 - Resultatet


(null)

Sådär nu är allt klart och sovrummet har fått en Ny dress -  med öppen förvarings system från Vore.se, ljusgröna väggar, vitt golv, stoppad sänggavel och belysning i alla olika nivåer och funktioner! 

Rummet upplevs så mycket större än innan tack vare att istället ha en sluten garderob ha öppna plan och ett mjukt sirligt draperi att dra för om man önskar att ej se ens kläder! 


(null)

Ihop med den gröna nyansen ville jag skapa en dynamik! De fina stolparna i vitt ger en ljus och tidlös känsla och valde även att ge förslag På att matcha golvet med att måla det i vitt! 


(null)

Om man är kort ska man ej behöva stå på tå för att nå. En pall fick flytta in för att nå boxarna på det övre planet av nya garderoben! 

(null)

Gediget hantverk och förvaringslådor att fylla med underkläderna och strumpor. De fina lådorna kommer färdig monterade och är lätta att skruva upp på systemet! Tack vare den både öppna och slutna fövarings möjligheten så kan man fylla med allt det som behövs! Kika in på VORE.SE och klicka hem en egen alldeles ny garderob! 

(null)


Inlägget för och i samarbete med Vore.se
Styling och foton av Åsa Gramén/KYD
KYD ambassadör för Fina varumärket Klinta~ Jag har länge gillat Klinta och alla deras fina produkter! Så när förfrågan kom ifall jag ville bli deras ambassadör nydligen vart jag så himlans glad! Jag vill inför söndagens morsdag lyfta fram deras fina ljus som det tagit fram enbart för Mammor - ett massageljus med doft av liljekonvalj ! Klicka in och beställ ett @klintamassageljushudvard vetja! .


(null)


Söndagen den 27e maj ger vi våra mammor lite extra uppmärksamhet. Vad sägs om ett doftljus med doft av Liljekonvalj som ger lite försmak på vad våren snart har att erbjuda? Och inte bara ett doftljus! Tänd ljuset, vänta tio minuter och använd sedan den varma oljan till kropps- och massageolja. Bästa gåvan till bästa mamman!

Klicka in och beställ ett HÄR!


Med sol Åsa 


Inlägget i samarabete med Klinta KYD styling och fotografering för danska Land


(null)


KYD för danska Land ! Dax att plantera och skapa fina oaser på uteplatserna! Dessa från Land är både enkla att montera, går att flytta runt med hjälp av hjulen och är både tidlösa och fina i sin design! Klicka in och se mer av deras fina sortiment på 


Inlägget i samarbete med Land

Två avslutningar denna vecka


(null)

~ Sista stegen uppåt! Avslutning nummer två denna vecka för mina inredningsklasser på folkuniversitet ! Tänk va fina möten som skapats av just inredning och som förgyllt tisdagar/torsdags kvällarna denna vår! Med sol Åsa 

Doften av sommar och skolavslutning


(null)

- När hemmet fylls med "skolavslutningsminnen" och sommarlovskänsla i form av blomstrande vita syréner redan i mitten av Maj. Magiskt väder nu och termometern visar 28 grader ! Med solsken Åsa 


Foton KYD Sommardetaljer till kunds moodboard


(null)

~ Ett av Förra veckans jobb till kund. Produktcollage och moodboard till badrum. Mixen mellan blått och beiget, mellan hav och strand. Känslan av mjuka möten av material och kulörer i valen av inredning.

Med sol Åsa 


(null)


Collage och moodboard gjort av KYD Make Over med Vore & KYD Del 4 - det tar sig


(null)


En liten tjuvtitt på caset ihop med Vore.se och inrednings "make over" av sovrum. Nu har allt kommit på plats på väggen och hyllor/lådor kommit upp! Det vart sådan skillnad och kunden jublar av glädje av att rummet känns extra stort och ljust. Tack vare att inreda med öppen förvaring ökar man volymen i rumsligheten. 


 I nästa vecka ska styling med detaljer på plats samt även belysning, textilier mm! Här ser ni några Sneakpeak på caset!  Det valde systemet i vitt som jobbar fint ihop med resten av rummet och det känns luftigt och rent!  Med sol Åsa I samarbete och för Vore.seMake Over med Vore & KYD Del 3 - montering


(null)


Idag byggs det garderober i samarbete med Vore.se och jag hjärtar så deras tidlösa och fina system i vitt! Jag har valt att inreda rummet med  FÖRVARING SYSTEM 9  i deras möbelpaket utbud. 

Man kan sedan bygga ut systemet med fler stolpar och komplettera med lösa delar och tillval. Vores förvaringssystem passar både hall, sovrum, öppen garderob och dressingroom.

Jag som inredare gillar att man kan bygga på efter eget behov, går även bra i hörn - hörngarderob och dess flexibla lösningar gör att man kan inreda hur som helst! Bara det kreativa som sätter stopp! 

Enkla var det även att montera upp och man känner att det är ett gediget och fint hantverk i valet av material! 


Inlägget i samarbete och för Vore.se


KYD jobb - inreda om en ljus hall till en sober atmosfär


(null)
Tisdagar och Torsdagar på folkuniversitet och mina fina inredningsklasser


(null)


~ Tacksamheten att just KYD får träffa sådana fina, genuina och glada deltagare varje tisdag och torsdags kvällar och hålla inredningsklasser på Folkuniversitet! Tänk va många varma möten det gett och vissa av dem har även kommit att bli fina vänner jag fått addera in i livet! Man blir även så stolt över hur duktiga de är och hur man ser de växter. Med sol Åsa 


Make Over med Vore & KYD Del 2


(null)


Som inredare är det viktigt att lyssna in kunden och sedan skapa de bästa lösningarna utefter deras önskemål! Jag startar alltid med en konsultation där jag kikar på rummet/hemmet som ska göras om! I detta case är det ett sovrum som önskas få en uppdatering och ny förvaringsyta samt skapa en större volym i. 

Jag börjar alltid med att utgå från följande delmoment; 

- Behovanalys
- Moodboard 
- Ett produktcollage 
- Skiss i 3D 

I detta case har jag valt att ge ett förslag med naturen som inspiration! En förvaring som ska kännas luftig och öppen. I nuvarande sovrum står en stor garderob som känns stor, tung och "äter upp volym" av rummet. Därav tänker jag ny del av förvaring och med ett mjukare och ljusare intryck. 

I mitt moodboard vill jag ge en sober, naturlig sinnesstämming och den ser ut såhär;
(null)

Efter det tar jag fram produktcollage utefter vald prisbild av budget. I detta rum blir valet av en grön kulör på väggarna , nymålat vitt golv för att ljusa upp. Jag har även valt att ge förslag på flexibel möblemang och förvaring med Vore.se fina förvaringssystem och hyllplan. 


(null)


Tack vare förvaringsystem från Vore.se kan jag med enkla och snabba val inreda en plats för funktion med klädförvaring efter kunden behov. 

Deras fina förvaringslösningar och hyllsystem passar både hall, sovrum, öppen garderob och dressingroom. I deras  fabrik i Småland tillverkas hyllsystemen för vägg som kan byggas på med flera sektioner. Man kan Välja mellan färdiga kombinationer, eller utforma själv med smarta tillbehör - exakt efter behov och stil. 

Alla delar kan beställas separat ifall kunden ev behöver komplettera framöver. På så sätt kan man förändra garderoben allt eftersom. Detta gillar jag mycket. Kika in på dess hemsida  HÄR och ta del av deras olika system eller lösa delar. Jag gillar det mycket då en inredning hela tiden är förändringsbar. Jag har i detta case valt att inreda med Möbelpaket;  Förvaringssystem Nr 9 samt lägga till extra lådor för sluten förvaring och hyllplan! Kika in deras sortiment och se om det är något som passar just dig med!   Med Sol Åsa 


(null)


Inlägget är i samarbete och för Vore.se 

Make Over med Vore & KYD Del 1 - skisser


(null)

Vore.se har sådan fin service och tack vare den så kan man få sitt förslag av inredning av förvaring uppritad i 3D innan man beställer så man kan se vad som kommer få plats och hur just ens förslag på förvaring kan bli! 

Så mitt tips är att kontakta dem om man önskar att få en fin och god service! Med sol Åsa 

(Skisser av Vore.se) 

Inlägget i samarbete med Vore.se


Att ta fram färg och material förslag(null)


- När varje del i processen är lika kul. Behovsanalys, moodboard, produktcollage in the making för memamarkiser. Med sol Åsa 


Inlägget i samarbete med MeMa makiser.

Make Over med Vore & KYD Del 1(null)

Jag älskar att kunna planera fina funktionella inredningar där design och funktion går hand i hand! Som inredare så vill man alltid finna förslag & lösningar på inredning till kunder som känns väl genomtänkta & som både är praktiska och tidlösa i sitt designuttryck. 

Småländska Varumärket Vore är verkligen just ett sådant företag KYD gillar och som skapar förvaringslösningar utefter detta.  De erbjuder fin  förvaring med kloka materialval och flärdfulla tillbehör. Med Vore gör du en affär utan mellanhänder direkt från deras fabrik. Man sparar både pengar och bekymmer på så sätt! Kika in deras hemsida  här

KYD har äran att jobba fram ett specialcase med dem nu i Maj månad! Så tänkte ta med er på en "make over" med de olika stegen att skapa ett rum med Vore och dess fina produkter! 
Jag kommer visa er min idé som inredare från första skiss till slutliga resultat. Så kommer ha löpande inlägg med allt från moodboard , skisser , före och efterbilder på hur rummet kommer ta form och få en helt ny känsla! Hoppas ni vill va med på denna resa! 

Nu kör vi! Med sol Åsa 

Inlägget i samarabete och för Vore.se 


Uteplatserna som ska inredas till kunderna


(null)

- 29 grader ska det bli idag! Dax att inreda ute så kunderna kan njuta av vädret på deras uteplatser!  Sneakpeak på kunderna Nina och Filips uteplats.

En vårlig heldag med Lilla Elvira


(null)

~ Att få vakna upp med henne, min favorit till solstråle/brorsdotter Elvira! Att sedan ta en ledig dag från jobb och ha en heldag med skratt, dans, hålla handen och bus. Idag vart det shopping av vårklänningar till oss båda och vi sjöng hela vägen hem på bussen " - Nu ska du höra nånting som jag vill tala om, jag såg en lärka nyss, och det var våren som kom. Nu är våren kommen, nu är våren kommen, alla lärkor börjar drilla då, just då..."KYD för Danska Land Garden


(null)
Längtan till försommaren har varit stor och nu har den verkligen anlänt med 24 grader. KYD hjärtar design som är unik och jag vart betagen när jag såg Land Gardens odlingslådor, fina, tidlösa, unik dansk design. 

Lådorna finns i olika utföranden. Välj om du vill ha en modell med kanter som skyddar mot mördarsniglar, inbyggda sittplatser eller en flyttbar variant med hjul eller om du önskar att ha en galvaniserat eller obehandlat järn, som får en vacker patina med tiden. Odlingslådorna håller värmen bra vilket ger ett gynnsamt klimat och förlänger säsongen. 

(null)


Jag valde att inreda ett uterum med två fina lådor på hjul som man på ett enkelt sätt kan flytta runt beroende på tillfälle!

Tycker absolut ni ska kika in dess sortiment här;
https://www.landgarden.se

Inlägget för och i samarbete med danska Land Garden Foton Åsa Gramén