Make Over med Vore & KYD Del 5 - Resultatet


(null)

Sådär nu är allt klart och sovrummet har fått en Ny dress -  med öppen förvarings system från Vore.se, ljusgröna väggar, vitt golv, stoppad sänggavel och belysning i alla olika nivåer och funktioner! 

Rummet upplevs så mycket större än innan tack vare att istället ha en sluten garderob ha öppna plan och ett mjukt sirligt draperi att dra för om man önskar att ej se ens kläder! 


(null)

Ihop med den gröna nyansen ville jag skapa en dynamik! De fina stolparna i vitt ger en ljus och tidlös känsla och valde även att ge förslag På att matcha golvet med att måla det i vitt! 


(null)

Om man är kort ska man ej behöva stå på tå för att nå. En pall fick flytta in för att nå boxarna på det övre planet av nya garderoben! 

(null)

Gediget hantverk och förvaringslådor att fylla med underkläderna och strumpor. De fina lådorna kommer färdig monterade och är lätta att skruva upp på systemet! Tack vare den både öppna och slutna fövarings möjligheten så kan man fylla med allt det som behövs! Kika in på VORE.SE och klicka hem en egen alldeles ny garderob! 

(null)


Inlägget för och i samarbete med Vore.se
Styling och foton av Åsa Gramén/KYD








Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback