Make Over med Vore & KYD Del 1



(null)

Jag älskar att kunna planera fina funktionella inredningar där design och funktion går hand i hand! Som inredare så vill man alltid finna förslag & lösningar på inredning till kunder som känns väl genomtänkta & som både är praktiska och tidlösa i sitt designuttryck. 

Småländska Varumärket Vore är verkligen just ett sådant företag KYD gillar och som skapar förvaringslösningar utefter detta.  De erbjuder fin  förvaring med kloka materialval och flärdfulla tillbehör. Med Vore gör du en affär utan mellanhänder direkt från deras fabrik. Man sparar både pengar och bekymmer på så sätt! Kika in deras hemsida  här

KYD har äran att jobba fram ett specialcase med dem nu i Maj månad! Så tänkte ta med er på en "make over" med de olika stegen att skapa ett rum med Vore och dess fina produkter! 
Jag kommer visa er min idé som inredare från första skiss till slutliga resultat. Så kommer ha löpande inlägg med allt från moodboard , skisser , före och efterbilder på hur rummet kommer ta form och få en helt ny känsla! Hoppas ni vill va med på denna resa! 

Nu kör vi! Med sol Åsa 

Inlägget i samarabete och för Vore.se 






Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback