Juliga foton till Kattvik Design




Foto och stylingssession för fina @kattvikdesign ! I år tänder jag upp advent och julen med Ljusstake Kattvik4 - Stilren stämningshöjare i vintermörkret

(null)

Ljusstaken har 4 ljus och stormglas som, liksom för våra andra ljusstakar, gör att ljusen inte blåser ut eller sotar och minimerar brandrisken. Samma dimension på glaset som på "Kattvik".







Hösten ändå! Mysiga stunder inomhus


(null)





Fina Adea och Kristina Dam


(null)


Fina Caset "Huset vid Havet" är på G och nu har huset och vardagsrummet
Börjat få en helt ny känsla! Fina Malena och Matthias tog hjälp av en målare vid namn Elias för att måla om taket till vitt! Denna vecka slipas golvet och Idag  "målas" det med dekorvax från Osmo (färgen Snö).
Och imorgon hårdvaxolja, matt. Kommer bli så spännande att se allt! Och nu är vi redo att lägga ordrarna hos Adea vi fina Lina på
Mobile Box agentur!  

Lina var så fin som hörde av sig till KYD då hon sett Caset på Instagram och följer både KYD och Malenami på Instagram ! Och hon la fram förslag till oss på magiska möbler från finska Adea ! Precis så fina möbler som vi letar efter till Huset vid Havet ! Så nu i detta skrivande stund har jag lagt ordrar på de första möblerna till Malena och Mattias vardagsrum! Soffbordet kommer från danska  Kristina Dam och soffan från Sweef men det andra från Adea!  Kika in Mobile Boxhär 

Med sol Åsa 





Uppdrag fota fototavlor Södermalm



- Uppdrag fototavlor ! KYD har fått i uppdrag att skapa fototavlor med tema Södermalm runt (Bellmansgatan) som motiv till kunderna Eva-Lotta & Magnus !
  (null)

Önskar du även någon specifik fototavla så tveka ej att maila [email protected] och berätta om er önskan så ser vi om KYD även kan skapa detta till er!


(null)







Värme och frivolt i hjärtat när nya omdömen kommer in


(null)


När brevduvan flyger in med nya omdömen om KYD.  Tacksamheten över att just jag med mitt KYD får jobba med så många innerligt fina personer; mina kunder, elever och företag. Jag vet ej vad jag gjort för att få dessa varma ord? Lyckotårar i ögonen och solskensvärme rakt in i hjärtat och viljan att ge ännu mer och bli ännu bättre.  TACK Josefine , Malena  och Andreas för era ord & för frivolten i hjärtat! 


 Mee värme och kärlek Åsa 







Inredningsuppdrag Barnrum


(null)

- Att få vara med och skapa/inreda rum till de där små liven, jag hjärtar det! Att inreda barnrum är så fint, tänka på de små och deras behov och skapa något som känns mjukt och inbjudande ! Sanna och Niklas dotter Alicia ska få en mjuk beige/brunt rum med natur & djur som tema. Här är ett första utkast på produktcollage! #inredare #inreda #barnrum !



JULEN & VINTERNS SÖTASTE FÖRPACKNING/DOFTLJUS & MASSAGELJUS från KLINTA


(null)

Idag har det stylat/fotat/fixat layout för Klinta och deras fina nyhet Julgransljuset! 
Ett massage/doftljus med Eteriska & naturliga oljor som skapar en äkta julgransdoft! Kommer du kanske att välja att inreda julen med en oäkta gran eller ingen gran alls? Inred hemmet med detta fina doftljus som sprider en varm vintrig doft av skog och gran och sen lyser den ju upp fint med.  Den varma oljan som bildas när ljuset brinner kan användas som massageolja! Tänd ljuset och låt brinna ett par minuter, doppa sedan fingrarna eller häll ut lite av den lagom varma oljan (ca 55°C) på kroppen och massera in dig själv eller någon annan!


Brinntid: 85 timmar, tänd alltid alla tre vekarna för full jul-effekt.

Med Sol och Värme Åsa












Höstens färger och mysiga detaljer


(null)





Inredningscase till privatkund


(null)
Nytt Case i KYD bubblan - När Behovsanalys & Moodboard är satt är det dax att skapa produktcollage och rita /visualisera upp inredningen och belysningsplan till kund. Önskemål är ljusa och mjuka kulörer/träslag ihop med gediget hantverk och mjukt formspråk.



KYD styling och fotojobb för Lindform


(null)


KYD styling och fotografering för fina varumärket Lindform! Inred hösten med mjuka och tidlösa vaser från svenska Lindform. Deras produkter är fint handgjorda och unika då design, mönster och färg varierar, det hjärtar KYD ! Passar att inreda i alla hemmets rum! Med Sol Åsa 



Styling och Fotojobb för The White Plot @ Gotland


(null)

~ Ljuset som sirlar in genom takfönstret och mjuka lakan från The White Plot och tända ljus! Så redo att inta höstens alla innemys stunder med lakan från The White Plot. 

(null)


Ödmjukast och varmast TACK till fina Nygårds Herrgård för ni tog emot KYD @nygardsherrgaard

(null)

Styling/Foton/Layout KYD




Caset ” Huset vid Havet ” - Del 3 Adea


(null)


Case Huset vid havet del 3 ~ När inredningen ska väljas ut och omtanken av materialen prioriteras ! 

Tänk va fint det är när inredning och även Instagram bygger varma och fina broar ! För några veckor sedan kontakta rara Lina från @mobileboxagency KYD och berättade att hon sett inredningscaset "Huset vid Havet" hos fina Malena och hennes familj i Umeå som KYD kunnat skriva om tidigare här! Hon presenterade Adea för mig och då det både känns rätt med stil och design till familjen samt att även företaget kommer från Finland ( Malena är därifrån ) samt Österbotten kändes det helt rätt! Tog bollen och passade den vidare till Malena och hon och Mattias tyckte verkligen det kändes rätt! Så nu är det dax att välja ut möblerna samt materialen /kulörerna ! Malena har fångat in detta så fint!

Foton av Malena (@malenami)