Sommarfotografering BeslagOnline


(null)


(null)





Styla/fota och layout ! KYD för klinta



KYD har sedan tidigare fått i uppdrag att styla och fotografera för svenska Klinta och så även denna försommar!  Denna gång med fokus på miljofoton med deras två kollektioner Vegan och Aroma!  Här ser ni Sneakpeak på kommande produktfoton! Med sol Åsa 

(null)






Juni och många deadline innan semester



(null)

(null)





KYD för fina Sommarnöjen


(null)

(null)





KYD fotografering för Hjärtlig


(null)
(null)

KYD har äran att agera stylist och fotograf för svenska märket Hjärtligt ! Så idag vart det en heldag på en magisk location för att fota deras nyheter inför sommaren 2023! Här ser ni några av fotona! Kika in deras hemsida HÄR
(null)












KYD i Samarbete med Lucks hos Hanna & Jesper


(null)


KYD är glad att just nu göra ett samarbete ihop med Lucks ! Det är hemma hos Hanna & Jesper som just köpt ett renoveringsobjekt /hus i Saltsjö Bo som ska få en stor make over och när det kommer till köket så har KYD och Hanna och Jesper valt Lucks till hjälp av kök ! 
Daniel hos dem har med öppna armar valt att rita ocv skissa ner önskemål och idag lades order på nya köket! Här ovan ser ni Moodboard och planskisser! Håll utkik längre fram för att se omvandling när köket är klart!

Med värme Åsa 
(null)





Norrgavel i sommarljuset hos Sommarnöjen


(null)

(null)




Styling & fotografering Designed Posters


(null)

KYD har äran att agera stylist och fotograf till Designed Posters! Jag inreder mer än gärna med deras fina tavlor och ramar och här ser ni två av nyheterna för sommaren 2023! Visst är de extra dina att inreda köket med!

Med sol Åsa 
(null)







Styling och fotografering i veckan


(null)