Let it SNOW - styling för Danska Snow


(null)

KYD hjärtar att inreda med tidlösa detaljer och denna jul väljer jag Danska SNOW! Kollektionen består av pappers julstjärnor, snöflingor, ljusslingor och hängen. All I Want for Christmas is...


(null)


Christmas is coming faster than you think!
Be prepared with our special Xmas limited edition on your shelves.
The perfect give away!


I Jul vill jag inreda badrummet och köket med finaste handtvålen från svenska Sufraco - sufraco !  Den fina tvålen "All I want for X-mas is... " kan man fylla i namn och ge bort som gåva sådär lagom innan jul till någon man hjärtar och som man vill ge extra värme och kärlek till, tvålen kommer garanterat att sprida glädje. "De är de små detaljerna som är pricken över i:et i Livet".


Jobb för Ellens Agentur 


Klinta Adventsljus - lys upp och räkna ner till jul
(null)


Styling & Foto till KlintaRelease på KYDs nya fotokollektion 8/11 2018


(null)

Så var första fototavlan från kollektionen HEMStad online och redo för order! Då kollektionen är i en Limited Edition kommer enbart ett 8 x antal tavlor finnas till försäljning för att bli mer unikt. 

Storlek lik 40x50 - 50x70 - 70x100 kommer finnas i 8 ex Per storlek.  Om ni önskar beställa ett X så lägg ett mail till kydgramen@gmail.com eller inboxa på instagram!   Staden via mina ögon och så som jag ser den och platser som betyder så mycket för mitt hjärta - STOCKHOLM 


Tavlan finns i storlekarna; 


40x50 - 380kr  

50x70 - 500kr 

70x100 -880kr


Tavlan Nr 1 av 08 


"Att skutta fram mellan Gamla Stans gränder har alltid varit en favorit känsla för mig. Kullerstenar under skorna, små gränder med charmiga innergårdar som gömmer sig innanför som fåtal tar del av, husens fina siluetter över huvudet. Historien som finns här från ett Sthlm som en gång var - det får en att känna sig nyfiken på att lära sig mer om denna plats och för mig känns denna plats som hemstadens hjärta." Åsa Gramén 


Vintriga toner i collage till kundhem


(null)
KYD case för fina varumärket ZEF - NATURE collection


Nyhet ~. Det Glädjer mig så att KYD fått äran och förtroendet att styla, inreda och produktfota för fina företaget ZEF.  ZEFs stil är en blandning av skandinavisk natur, rå elegans och bohemisk livsstil. Det är historien bakom varje detalj, det fantastiska hantverket kombinerat med en modern nordisk touch.


(null)Deras nya vas kollektion  "NATURE collection" är så fin med en naturlig palett i valet av kulörer samt har ett tidlöst men ändå modernt formspråk som tillltalar KYD och passar in i många hem! 


Med Sol Åsa 
Skapa mysiga stunder i gråa november


(null)

Detaljerna nu i dimmiga november! Att krypa upp i soffan med lite middag med tända ljus och bara ta det lugnt efter en stressig dag! Sådant som ger en sådan energi nu när solen lyser med sin fråvaro!

(null)

Hoppas ni med njuter mkt av innemys dessa gråa dagar och tänder ljus!

Med sol Åsa