Jullediga dagar väntar och tack för 2020


(null)

Sitter och skickar ut årets julkort från KYD till mina fina kunder och företag som jag har haft äran att agera inredare, stylist och fotograf till detta år! Ett år som varit allt annat än vanligt - fyllt av oro och sorg, men även ett år med desto större omtanke för varann och för våran planet! En tid då vi stannat upp och tagit  tid för de som betyder extra mycket för en, tid att reflektera samt att uppskatta här och nu mer! En tid för eftertanke !  Ett år då viktiga ord som omtanke och värme kändes extra viktigt! En pandemin som satte stopp för olika jobb som var planerade men även bidragit med nya dörrar som öppnats! 

(null)


Jag är så tacksam över de som anlitat KYD under detta år och att man ser på saker med nya möjligheter och när ens hem blir extra viktigt att värna om! Nya kunder och återkommande kunder - är er alla så tacksamma över! Ett år som varit så tufft för så många och jag hoppas så att vi kommer starkare och ödmjukare ur denna orolig tid snart och att 2021 blir ett mer kramvänliga år för oss alla !!Sänder varma kramar och hoppas ni får en mysig jul! 







Huset vid havet - möblerna har anlänt från Adea


(null)

När golvet , taket och väggarna har fått extra med kärlek och Malena och Mattias fixat och trixat både själva och med hjälp av hantverkare så har nu äntligen det blivit dax för inredningen och möblerna till Caset
 "Huset Vid Havet" att flytta in. Såhär lagom till Jul & allt. 

Med tanke på att Malena är från Finland men att familjen bor i Umeå så kändes det extra fint att ihop agenten Mobile Box Agancy och duktiga Lina kunna ge förslag till möbler från Adea. Möbler från Finland och Österbotten kändes som ett fint val för familjen. . 


Adea har tillverkat kvalitetsmöbler i Finland sedan 1994. Deras strategi har alltid varit att erbjuda högkvalitetsmöbler som kombinerar komfort och funktionalitet med stil. En god idé blir inte omodern över en natt, inte ens över tio år. Adea använder bara de bästa materialen i alla produkter , från ramar till klädsel. De befintliga kollektionerna kompletteras ständigt med nya modeller och material som ger ett brett spektrum av produkter och leder de senaste trenderna i världen.

Mer kommer inom kort! 
Tack bästa Malena och Mattias KYD får äran att vara just er inredare! 

Foton av Malena 




Innemys och tända ljus


(null)

Snart vänder det, nästa vecka blir det ljusare igen. Oj va det varit solfattigt denna december! Solen har verkligen "lyst" med sin frånvaro och energin har ej varit på högfart. Då gäller det extra mycket att tända upp hemmet med ljus och lampor. Att inreda med varmt ljus är så viktigt för att öka trivseln. 
KYD hjärtar att skapa mysiga rum och här kommer några foton från december månad ! Med Värme och ta hand om er och varann därute! 

Med Värme Åsa 




Fina nya lampor till kunder 2021


(null)




Ett uppdrag som man blir så lycklig av


(null)

(null)




Tävla & vinn en aJazz


(null)


KYD är så glad att få agera stylist och produktFotograf till danska Kreafunk! Musik för mig är så oerhört viktigt och ihop med tidlös och snygg design tar deras olika spelare plats i hemmet! Deras senaste tillskott aJazz är  Kurvig , fin  och även kraftfull; aJAZZ är en högtalare för nuet och för framtiden. Den har potential att bli en riktig KREAFUNK-klassiker, en högtalare som tilltalar de allra flesta. Förutom att spela alla dina favoritsånger så kommer denna högtalare att jazza upp alla rum du ställer den i. Den organiska formen smälter in fint i hela hemmet. Oavsett musikstil spelar aJAZZ med djup, klarhet och överskott.  En funkar fint, två blir dubbelt så bra. aJAZZ stöder TWS - True Wireless Stereo - två högtalare kan paras ihop för ett riktigt bra ljud. aJAZZ kommer i sex poppiga färger och i en CARE-variant.


Och visst är det roligare att ge än få. Därför kör KYD ihop med Kreafunk en Give away där du kan VINNA en alldeles egen liten darling att lyssna på julmusik med!


KYD i samarbete med Kreafunk 


Med värme och solsken Åsa











Ödmjukast tacksam över att uppdragen som KYD får ta sig ann både privata hem, produktfotografering och hålla kurser


(null)

Satt och tänkte idag hur tacksam jag är för de företag och kunder som anlitar KYD detta år som varit i en pandemin som känns på obehaglig och osäker. Att få vara med och skapa drömmar, bygga hem från nyproduktion till rum, att styla och fota för fina företag bilder de kan använda i kataloger eller live baserade webb mässor, att hålla konsultationer över telefon eller videosamtal . I en värld och prövningar hoppas jag så alla mina nära och kära håller sig friska och att kommer komma starkare ur detta och besegrar Corona 2021 ! Lova ta hand om er 



KYD för The White Plot


(null)


KYD för The White Plot!! En Drömvit Jul när snön lyser med sin frånvaron!  Prominence-bäddset har ett vitt paisleymönster med vacker lyster som framträder olika beroende på hur ljuset faller. Tyget är jacquard-vävt med en satin-finish och är mjuka och sköna mot huden.  De är vävda av en mjuk och lätt bomulls- och tencel®-blandning, som förutom att vara ett hållbart material också är lent och behagligt mot huden.

Klicka in och köp en mjuk julklapp till någon du hjärtar!  LÄNK 

Med kärlek och värme Åsa 


(null)
(null)


Foto och stylinguppdrag The White Plot



Mitt i julen så är det Vårkänslor


(null)





Glimtar ur arkivet


(null)

Några sessions KYD gjort när man bläddrar igenom datan ! Nordiska ljusa färger och detaljer att hjärta! Med sol Åsa 



Ge bort en av KYDS fototavlor i julklapp


(null)

- "Hem"stad - en bild som vart en tavla som fick beställningar och flytta hem till kunders hem och väggar ! Nyper mig i armen när folk vill inreda med KYDs fototavlor!  Önskar du med att beställa en fototavla från KYD att ha hemma eller ge bort i julklapp? 

Priser i matt fotopapper
 • 40x50-399kr
 • 50x70 550kr
 • 70x100 800kr 

för order maila [email protected] eller inboxa på insta! Här ser ni tavlan "Promenad i Gamla Stan"  samt "Tyresö " Med Sol Åsa


(null)





Juliga mysiga vyer hemma i staden


(null)

"Stad i ljus" - så svårt att ej börja sjunga på denna fina låt när Sthlm lyser upp med Juleljus nu. Så fint med allt ljus! Nu längtar man bara efter snön med!

Jag Älskar lampor och har ej stor passion för ljussättning och belysning ! Utan ljus blir inredningen platt! Belys ännu mer hem ! Det blir så mysigt  och utgå från att varje rum ska ha tre olika varianter av ljussättning ; 

1) Allmänbelysning, 2)Punkt/funktionsbelysning och 3)Mys/stämningsljus.

(null)

Med Värme Åsa 



Julen är snart här och vi tänder ljus varje dag


(null)

Tänd ett ljus och låt det brinna
Låt aldrig hoppet försvinna det är mörkt nu . Men det blir ljusare igen
Tänd ett ljus för allt du tror på
För den här planeten vi bor på."

Med Enkelhet och värme -  julbocken fick en ny outfit och ljuset glittrar i fina ljusstaken från Lindform. 

(null)


Med Värme Åsa