Fredags vyn från KYDs kontor


(null)     


Varm rykande choklad i blåsten, fin musik som ger en fredagskänsla med bästa hörlurarna från Sudio idag. Fixat med föreläsningsmaterial till kommande helg/inredningskurser KYD ska hålla i. 2019 färgpaletter och trender . Hoppas ni med har en mysig fredag. Med sol Åsa 
KYD för 2 danska varumärken


(null)

KYD för danska varumärkena @theorganiccompany & @mirinscopenhagen ! (Styling/fotografering och layout)


Att kunna skapa ett eget hemmaspa med Mirins fina produkter som skapar mjuk/len kropp och efter badet/duschen få krypa in i en stor våfflad handduk från The Organic Company i färgen ljusblått - Det är vardagslyx för mig och som jag även hoppas ni även skapar till er själva...


(null)
Höstligt fint på FJÄRDE LÅNGGATAN 18


(null)

Kikade in på Entrance Mäklarsida och fannndenna fina pärla. Älskar väggfärgerna både i sovrum och vardagsrummet. Så mycket höst och inbjudande fint.


(null)
Blomsterbukett i hösttema
(null)
Sovrummet är verkligen inbjudande varmt och mysigt. Helt i KYD stil. Tummen upp!

Med sol Åsa

Foton Entrance Mäkleri 
På mitt sängbord står Mirins Oil


(null)

- På mitt sängbord står Mirins Body Oil (Calming Lavender & BERGAMOT) om gör magi och används varje kväll! Det är en lugnande blandning från Mirins Copenhagen av söt aromatisk lavendel och essensen av upplyftande Bergamot-frukt för att lugna och hindra stress. Så andas djupt och låt blandningen av Bergamot och Lavendel lugna dig inifrån samtidigt som du återställer din naturliga balans. Lavendel valdes för sina dyrbara egenskaper och vacker doft. Det är känt för sin kraft att förbättra sömnen och lugna huvudvärk.  Kombinerad med Bergamot, som fungerar som en naturlig antidepressiva, är denna lugnande blandning en perfekt balans mellan terapeutiska växtegenskaper för att slappna av och varva ner naturligt. Doften och känsla på kroppen som denna olja skapar är så fin och ger god sömn och välmående! Tummen upp @mirinscopenhagen

Kök till kunderna presenterat


(null)


- Skisser, moodboard, produktcollage och material visning  för kunderna Maria & Peter! Nu strax redo att ta fredag och helg... Med Sol Åsa 
Administrativ Dag hos KYD


(null)

Att driva eget är mer än fixa med inredningscase, styla/fotografera, skissa i 3D eller skutta på konsultation/möten med fina människor. De finns de dagar då man måste göra det administrativa och planera och fixa/trixa också och jag älskar variationen. Denna em är en sådan och äntligen kan man tända ljus på skrivbordet från Klinta älskar även de höstliga kvistarna av en favoritblomma; hortensior från Magic Hortensia (är ambassadör för båda varumärkena)  som känns extra fina såhär i september och ännu blommor. 


Med Sol Åsa 
Höst i mysiga Tännäskröket - 2 av husen stylade av KYD

(null)


Längtar du med till fjällen ? Mitt tips är att boka en långweekend eller novemberlovet till fina Tännäskröket som är en underbar oas att njuta av hösten vid. Fjällen, naturen ger en så mycket energi. Här är några foton på styling av KYD från två av deras fina fjällhus... 
(null)

Styling/foto KYD Jontun Lady 2019 färgkarta


(null)

Se så fin palett. En av kulörerna för 2019 från jontun.  Jag hjärtar den kulören. Sammanfattningsvis är Jontuns IDENTITY mer än en färgkarta. Den är essensen av omfattande och djupgående trendundersökningar, och visar hur vårt inre liv kan påverka och forma våra yttre miljöer.

Mer sol Åsa KYD för Danska Land - rostiga tidlösa krukor(null)


Sommaren går mot sitt slut fast värmen håller ett grepp om september med då det är över 20 gr hemma i Staden! Fast sommaren är över så kan man plantera och fixa med sina växter inne och ute som på våren! Jag hjärtar höstens alla fina färgsprakande färger på växterna och blommorna nu ute i blomsterbutikerna. Så varma och glada färger! 

KYD hjärtar design som är unik och jag vart så betagen när jag såg Land Gardens nya krukor, fina, tidlösa, unik dansk design. 

Jag fick i uppdrag att styla dem och valde att inreda ett uterum med två fina krukor som kom svarta men bara på en vecka fått stått ute och blivit rostiga! Så häftigt!!  Materialet är galvaniserat eller obehandlat järn, som med tiden får en vacker, rostig yta som bara blir finare och finare! 
Jag är så nöjd med dem! Jag valde att plantera gräs och stenväxter med varma toner av rosa,lila och grönt ! Tycker det jobbar fint ihop med rosten.
Tycker absolut ni ska kika in dess sortiment här;

https://www.landgarden.se

Foton KYD 

Inlägget i samarabete med Danska Land

En vanlig tisdag med hemmamys


(null)


~ Bäddat för tidig kväll och lyssnar på musik. I lurarna ikväll mysig musik med en varm kopp espresso och fönstret står öppet och sval fin höstlig luft kommer in!

Älskar innemys såhär i september! Med sol Åsa 

Den varma beiga tonen hösten ger oss


(null)

September ger oss solsken och värme och jag vill inreda med beiget likt Jotuns fina nya kulörpalett för 2019! Mjuk, varm och tidlös!

Mer sol Åsa