Hall och sovrum hos Anna & Mats


(null)
Ny väggfärg i Grått/väggspeglar...

Sovrum med extra fin och tidlös känsla. Anna var med även med på en av KYDs inredningsweekends och under workshopen arbetade hon med deras sovrum. Anna och hennes pojkvän inredde därefter om med ny kulör i grått och gjort fina lister på väggen i sovrummet med hjälp av handledning och tips /råd från KYD! Så himla kul att se förändringen! De Släta väggarna innan i vitt fick en ny känsla! Med fina inramningar av väggspeglar (inte om spegel spegel, utan om lister som sätts upp på väggen och bildar speglar på väggen). Antingen sätter du upp som rektanglar eller fyrkanter, eller det du tycker passar bäst på dina väggar. Här ser ni resultatet ovan!


(null)

Från en vit hall till en grönskade grön oas..,

När man har en liten men ljus hall, kan man enkelt skapa en välkomnande känsla! Hallen är det första vi ser & det sista vi lämnar då vi kommer hem. Så skapa ett rum med värme och välkomnande känsla. 


Jag föreslog idén om en tapet med karaktär och det landade i denna fina gröna som både Anna och Mats gillade ! Inredningsvalet att ej tapetsera ändå upp utan spara en bit av det vita, på så sätt skapar man en fin volym och luftighet! Att sedan addera in en guldspelet och klarglas lampan gav guldkant i hallen. 


Med Sol Åsa 









Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback