Ny termin - lite av KYDs kommande kurser & Event


Idag startar återigen jobbet och att få hoppa in i KYDs bubbla och planera hela hösten/vinterns case! Sommaren har verkligen varit så fin och förra veckan var sådant bra avslut för att få energi och massa kraft och att denna vecka starta allt! Och det börjar med full fart - med pressevent , fester och Formex och spännande möten! Jag vill även tipsa er om 4 olika tillfällen den närmsta månaden då jag (KYD) kommer hålla kurser på FolkUniversitet samt Event kvällar med inredning i fokus! Här nedan kan ni ta del av dem! Hej ny vecka och hej hösten 2016 - nu kör vi! Med sol Åsa

.

.

.

Sugen att lära dig mer om färger och belysning i inredning? Hoppa på helgkursen den 10-11 September på FolkUniversitet i Sthlm. Kika in www.folkuniversitetet.se

.

.

.

Även på FolkUniversitet så kommer jag hålla en kurs i samma ämne som ovan " Färg & Ljus i inredningen " men vi ses 4 torsdagar i rad mellan 18-20.15 med start 15 sep!

.

.

.

KYD och Brique @brique_design kommer den 8/9 bjuda in till ett Event nere på västkusten vid Nääs Fabriker strax utanför Göteborg ! Vi utlovar en kväll med mkt kreativitet, värme och inredning! Mer info kommer denna vecka för anmälan mm !

.

.

Är du intresserad av att lyssna på höstens trender samt även komma på workshop/konsultation. Den 27/9 sker detta event ute på Tyresö Slott och inredningsbutiken Hantverkskammaren söder om Sthlm ! Anmälan görs till [email protected] ! Hoppas vi ses!

Layout Killingyourdarlings




Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback