Produktfotografering och TÄVLING på Instagram KYD & Switchbox


Instagram fotot att dela 

Det är detaljerna som bygger helheten! Som inredare älskar jag att kunna addera in de där små men dock ej att förglömma fina detaljerna i hemmet! De som är som små pärlor som är placerade med varm omsorg! 

Denna vecka har KYD fotat oh stylat med just en inredningsdetalj likt detta - vackra och snygga Strömbrytare från switchbox.se  - switchbox.se

Switchbox erbjuder exklusiva, tidlösa, vackra strömbrytare och dimmers på den skandinaviska marknaden. De har ett koncept med unik kombo av Kvalité-Teknik-Design-Pris

Deras sortiment är i princip obegränsade med möjligheter dvs färger (de erbjuder t.o.m pulverlackering till vilken färg som helst!) även tilltalar de en bred kundkrets då de når ut till retro, klassisk, modern inredningsstilar!

Just nu "klickar" vi igång en veckas tävling med att vinna valfri strömbrytare i följande designkulörer: mässing, krom, vit eller svart. 

Det ni behöver göra för att delta är att reposta Instagram bilden och tagga båda @killingyourdarlings och @switchbox.se med färgen ni helst vill helst vinna!  Ni har en vecka på er! Lycka till! 
"Spänningen" är hög !

Med sol Åsa och Switchbox!


Foton Killingyourdarlings 
Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback