Inredningscase ihop med MIDBEC 3/3 - Inred med Kalktapet



.
Del 3 i samarbete med Midbec och hur man på ett fint sätt kan inreda med kalktapet i ett helt sovrum!

Efter att ha tagit fram känsla och moodboard på rummets kommande stil så vart det att kika i Midbecs tapetböcker och nya kollektionen kalk kändes direkt väldigt rätt hos kunderna Emma och Daniel & i deras sovrum. Då väggarna byggts upp och ett fint grundarbete genomförts av hantverkarna samt golvläggning så vart det dax för tapeten att ta sin plats! 
Väggarna fick en ny dress med tapet 61007 från kollektionen Kalk vilken ger rummet en och varm karaktär. Den matta grå ytan kommer lyfts ytterligare av utvalda detaljer och textil i andra naturliga kulörer. 

(null)


Ofta sker det ändringar ibland från idé 1 till slutresultat - kill your darling uttrycket kommer väl till pass då.  I detta inredningscase vart det en annan känsla då det skedde försenade leveranser. Men till slut kom sängen, lakan, Sängkappa, gardiner och kuddar på plats och även en sänggavel. Den vart i mörk grön istället för grå. Ihop med väggen i kalkgrå skapas en tidlös och modern skandinavisk känsla! Nu ska även detaljerna på plats likt lampor, sängbord, Tavlor och accessoarer. 


Tapeten 61007 ger en varm ton i den skandinaviska känslan i rummet och visst blir det fint ihop med det ljusa askgolvet samt tak i vitt, de gröna textilierna. 


Med Sol Åsa 

Inredningsstyling ihop med tapetföretaget Midbec





Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback