KYD styling och fotouppdrag - Produktfotografering Lazy Mosquito






För ett tag sedan kunde ni se foton på styling case samt fotografering KYD gjorde för företaget "Lazy Mosquito" som är ett Tidlöst elegant varumärke som erbjuder, handgjorda, högkvalitativa badhanddukar för njutbara lata sommardagar på stranden! Varumärken koncept går i stil med Medelhavet sköna känsla. Från dess ursprungliga produkt till handgjorda bambuhanddukar, till dess sortiment av utformad och tidlöst elegant känsla av just livet vid Medelhavet med mjuka inslag !

KYD har återigen fått uppdrag att styla/fota dessa vackra handdukar i en session nr 2 med Skandinaviskt ljus, för likt Medelhavets vackra turkosa vatten och solsken passar dessa badhandukar även in här i Norden och med vårt vackra sommarljus och magiska platser! Ovan kan ni se några av fotona KYD tagit fram!
Ledord jag utgick ifrån var; nordiskt ljust, frihet, skärgården, båtliv, sommardagar och ljumma bad. Min kära vän Sofia agerade fint modell i denna session! Tack darling! 




Dessa Darlingar är ljuvliga och mjuka att svepa om sig med i sommar efter ett dopp i havet. De kan även användas som filt på stranden och klipporna till de somriga picknickarna. 

Om de kommer få följa med i KYDs strandväskan i sommar är svaret givetvis YES, lata dagar som en lazy Mosqutito blir sommarens hitlåt! 

Kika in och få en egen favorit på deras hemsida; www.lazymosquito.com Med Solskens Värme/Åsa

Foto Killingyourdarlings 



Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback