TÄVLA & VINN "lysande" vinster från Star Trading




Juni månad är äntligen här och nu kan man absolut säga att det är Sommar! Det är då dax att ta tillvara på uteplatserna så mycket man bara kan! Inred på altanen, balkongen, soldäcket, veranda eller i den blomstrande bersån! Då sommarkvällarna närmare sig och man bjuder in nära och kära på grillkvällar eller endast ensam kopplar av i de ljumma sommarvindarna är det fint om stjärnorna ovan som agerar spotlights får hjälp på traven som ljuskällor! Inred därför med fina belysningar och lampor även ute! 


KYD har äran att ingå ett samarbete med fina lampföretaget Star Trading! 

Jag älskar att inreda ute och just deras  sortiment slår mitt inredarhjärta för! 

Deras utomhusprodukter är både snygga i design samt har hög kvalité ! Kika in på deras hemsida startrading.se

 

Det glädjer mig att även kunna meddela att ni i och med detta samarbete även har möjlighet att VINNA just belysning! Och varför endast ha 1 vinnare, nej vi lottar ut 1:a, 2:a och 3:e pris! Trippel glädje i sommar feeling! 


Att skapa sin egna stjärnhimmel.


1:a pris : Parasoll-slinga System 24             

Start 4,8 VA System 24                  

Förlängning 10m System 24          

Vinstvärde 1047:-                     


Grattis Lisa till vinsten  

                                       

Lysande fin kruka att plantera i !


2:a pris : Kruka vit System 24 inkl start     

Vinstvärde 649:-


Grattis Johanna till vinsten 


En slinga i vitt som lyser upp, plantera vita blommor intill och de agerar också fint och lyser upp sommarnatten...

3:e pris: Partyslinga vit                                   

Vinstvärde 369:-


Grattis Jennie till vinsten 


Allt ni behöver göra för att delta är att skriva ett fin motivering varför och vilken vinst just ni vill vinna samt vart den får flytta ut och förgylla  i kommentarsfältet nedan . 

Ni har en vecka på er fram till den 16 Juni kl 12.00


Stort Lycka till önskar KYD och Star Trading


Tack alla finingar som varit med och tävlat. Vi hade svårt att avgöra vinnaren då alla kom med så fina motiveringar men efter lite övervägande föll vinsterna till Lisa, Johanna och Jennie!


STORT STORT Grattis. Jag sänder er mail under dagen. Massa sol till er alla som deltagit och håll utkik efter nya tävlingar inom kort! 


Foto/styling Killinyourdarlings 






Kommentarer
Postat av: Karin

Vi har precis påbörjat att bygga ett stort trädäck i skuggan under våra äppelträd utanför Vissefjärda (Småland). En mysig parasollbelysning att hänga i grenarna hade varit pricken över i:et i vår lilla hörna.

Svar: 👍👏
Åsa None

2015-06-09 @ 21:15:14
URL: http://www.bagerskan.se
Postat av: Michael

Sol, Poolbad och varma härliga sommarkvällar.Har byggt pool i snart 3 år och nu är jag ÄNTLIGEN klar och detta ha tagit på mina krafter. I sommar ska vi fånga stunden och bara VA och njuta tillsammans. Viktigt är då att lysa upp vårt verk varför inte med Kruka Vit system som skulle förgylla vår sommar ytterligare och förtrolla den sena sommar natten : ) Mvh Micke

Svar: 👍👏
Åsa None

2015-06-09 @ 21:18:57
Postat av: Lisa

Here we go;)
Då vår kära granne har så vackra & otroligt stora, höga, tjocka, välmående, kraftiga träd på sin fina fina trädgård så får vi inte njuta av den så underbara kvällssolen. Men vad skulle väl det spela för roll om vi kunde få en alldeles egen stjärnhimmel att njuta av på kvällarna istället under vårat parasoll. Då kanske till och med den kära kära grannen blir avundsjuk på stjärnglansen & inser att om han kapar träden så får han oxå se stjärnor om kvällarna!! Kramis #jagärintebitter

Svar: 👍👏✨
Åsa None

2015-06-09 @ 21:50:06
Postat av: Jennie

Den skulle förgylla vår altan på framsidan...när solens strålar lagt och kvällens mörker tagit över. En plats som använts flitigt kvällstid under sommarmånaderna i goda vänner och grannars lag skulle denna vackra belysning göra våra gäster knäsvag ♡

Svar: 👏👏
Åsa None

2015-06-10 @ 21:28:13
Postat av: Hannah

Ljusslingan på sista bilden (3) hade varit en bra ljuskälla till balkongen! Eftersom min sambo och jag inte bor i villa och inte har någon egen uteplats så är balkongen våran egna lilla oas, man får göra det man kan för att få till en mysfaktorn, en ljusslinga hade varit pricken över i't! Vore helt ljuvligt att kunna sitta ute på sommarkvällarna och verkligen nyttja balkongen till max! :)

Svar: 👍👏
Åsa None

2015-06-11 @ 00:27:16
Postat av: Johanna Andersson

Min bästa höggravida kompis har ett så fint litet växthus I sin trädgård med liten utomhusplantering brevid med fikabord. Brevid där skulle fina krukan passa och lysa upp eller ljusslingan som kan fästas inne I växthuset och lysa upp de fina rosorna som börjat växa runt I taket.
En kul present till en tjej som ska vara hemma med bebis och har tänkt dona I trädgården under året.

Svar: 👏👍
Åsa None

2015-06-11 @ 08:42:31
Postat av: Tova Magnusson

Vår goa, fina balkong får mycket kärlek i form av blommor och utehäng men när kvällsmörkret faller på har vi lyckats glömma det viktigaste, belysningen. En pläd, ett glas rosé och en ljuskälla eller två gör kvällarna längre på balkongen!

Svar: 👏👍
Åsa None

2015-06-11 @ 08:52:22
Postat av: Elisabeth Gramen

Skulle ge den fina krukan till min svägerska Salle som kämpat detta år mot bröstcancer .En liten gest svägerskor imellan

Svar: 👍👍
Åsa None

2015-06-14 @ 20:31:58

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback