Stol(tsera) med fina stolar - KYD i samarbete med Dansk Design och ger er 10 % rabatt på utvalda stolar + present





KYD ingår ett fint samarbete med företaget DanskDesign www.danskdesign.nu och i vårt kommande samarbete så kommer jag kunde ge er mina finaste följare en  rabatt på utvalda produkter samt även andra spännande händelser gällande inredning ihop med dem. 

Vi börjar med vackra Stolar att ta till sitt hjärta! För vem vill inte kunna stol(tsera) med fina och sköna stolar intill matbordet i hemmet! 

Som inredare och stylist älskar jag då
formspråket harmonierar med varann i bord och stol - men det får ej bli för mycket! Det får inte bli för välmatchat att intrycket blir "tråkigt" att vila ögonen på. Det får gärna vara något som sticker ut eller bryter av, som olika materialval eller färg. Några saker som jag brukar utgå från;


- Skapa en oas som andas värme och ett fint välkomnade.

- Våga mixa olika stolar runt bordet, likt de personer som sitter runt bordet är vi olika så varför inte skapa en plats där ena stolen är en Arne Jacobsens Gran Prix och den andra en fin Eames stol som granne. 

- Bryt ex träben på borde med stålben på stolarna eller tvärtom.

- Mixa materialval på bord och stolar.

- Tänk bekvämlighet! Om du har Tolix stolar, addera in en mjuk fårskinnsfäll. Det ska var skönt att sitta ner.

- Om du vill skapa en mer oas som gifter fint ihop sig, likt samma material på bord och stolar. Bryt då av med ex läder eller ex sammet (stor trend 2015)  som stolsunderlägg. 


Under Februari har Dansk Design fint erbjudande på 10 % på utvalda stolar och om Ni uppger KYD så sänds även en fin present vid order av stolar! Uppge rabattkoden; ( KYD10) när ni vill beställa en stol /stolar att addera in i hemmet! Kika in www.danskdesign.nu/stolar-pallar-c-283_119.html och se själva vilka stolar som ingår i erbjudandet! 


(Spana även in deras rabatt på bord - www.danskdesign.nu/bord-c-283_120.html )  Håll även ögonen öppna för mer kommande KYD och Dansk Design samarbeten inom kort! Happy Friday! 

Med Sol Åsa 

Foton Pinterest och Dansk Design 



Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback