"Stenhårda" Trenden Marmor håller i sig även i år



Några favoriter hos KYD på marmor bord! 

Bord, ljushållare, skärbrädor, lampor, vaser, badrum, fönsterbrädor, golv -  ja listan kan göras lång och det som man för några år sedan kunde se på trendlistan gällande kommande stora materialtrender har nu nått ut med stor spännvidd i handeln - trenden jag pratar om är givetvis MARMOR! 

Detta fina materials namn kommer från grekiskans marmaros, som betyder sten eller klippblock. Materialet har använts som byggnads- och inredningsmaterial sedan antiken, dessutom är många av de allra mest kända skulpturerna från den tidsperioden utformade i just marmor. Att så mycket av det som skapats av människor som levde för ett par till tre tusen år sedan har bevarats ända fram till våra dagar visar att marmor verkligen står i en klass för sig gällande hållbarhet! 

Marmor har alltid betraktats som ett exklusivt inredningsmaterial som de flesta bara har kunnat drömma om. Idag ger prisbilden fler möjlighet att njuta av detta fantastiska material. Med sin skönhet, variationsrikedom, beständighet och lättskötthet är marmor ett förträffligt inredningsmaterial och bara fantasin sätter gränser för dess användningsområden.






Jag hjärtar extra mycket soffbord i vit och grön Marmor och har några favorit i just dessa! Lätt att kombinera med vårens kulöra palett! Så inred med vitt, blomster, marmor och detaljer i fina varma och fräscha toner! Ihop med det tunga marmoren blir det fint!!

1) Ferm Living 2 500 kr 2) Asplund 10 600 kr 3) Ferm Living 2 500 kr 4) & 5) MIO Bellissa 1 995 kr 6) Madam Stoltz 3 495 kr


Med Sol Åsa 


Madam Stoltz fina bord med marmor och hjul!!

Foton via; Asplund, MIO, Hjärterum Design , Ferm living



Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback