KYD trendrapport del 3/3 2015 - Urban Jungel med varma Blåa nyanser



Fint bäddad säng från HM home - här ser man den blå och jungle trenden fint  presenterad...


Sist ut i trender KYD kommer hjärta extra mycket under 2015 är de blåa/smaragd paletten med flirt med jungle tema! Den blå kulören likt himlen och havet och det är den kulör som flest människor har som favorit. Allmänt anses blå ge ett uttryck av elegans, kvalité och rymd precis så vi kommer vilja omges av under 2015! Ihop med trenden URBAN JUNGLE förvandlar det rustika vildmarkskaoset till ett civiliserat storstadsuttryck i en fin och ny naturtappning.

I denna trend bortgår vi mer från de grova texturer till något mer smidigare och transparentare och kulörerna kombineras av både typiska och atypiska djungelnyanser. De varma djurmönstrena ställs mot modernare djupt blå-gröna toner, pulserande grönt och ex palmblad och fåglar likt papegojor!  Just denna trend består faktiskt bara av varma toner, även de blåa tonerna blir varma likt turkost och smaragd!  Denna trend tycker jag både känns spännande och fräsch Ihop med en bas i vitt eller grått! 


Hoppas ni fick lite hum i om vad som kommer komma ska under 2015 gällande interiör design och att detta var lite tips i all den Jungle av inrednings stilar!  Med sol Åsa 


Blå blå är himmelen...


Foton Lånade Via Pinterest bla HM Home 2015



Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback